pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Oslo egyrészt lüktető nagyváros, a legmodernebb építészeti megoldásokkal kialakított, égbe szökő üvegpalotákkal ékeskedő metropolis, másrészt pezsgő kulturális és gazdasági központ. A városképet a világ különböző tájairól idesereglett emberek határozzák meg, a fiatalok viszont, akárcsak a világ más tájain, az amerikai „way of life”-ot igyekeznek utánozni. Norvégia fővárosa ugyanakkor vidéki város is, mely távol esik az európai cselekvések központjaitól, kellemes város, ahol tipikusan norvég módra folyik az élet. 

És annak ellenére, hogy Norvégia, haladó szellemű, fejlett, modern szociális állam, egyszerűen nem lehet megfeledkezni uralkodóházának szeretett, népszerű királyi családjáról sem.
Esténként, amikor nagyjából elcsendesül a kedvelt bevásárló utca, a Karl Johans gate, és a vendégek helyet foglalnak a sok-sok étterem egyikének asztalánál. nos akkor kezdődik Oslo éjszakai élete. A kikapcsolódásra vágyók számára kínálkozó helyek kint vannak az utcákon, mindenki szeme láttára. 

A világos nyári éjszakákon fiatalok és öregek csavarognak az utcákon, és hallgatják az utcai zenészeket, s a kikötő környékén levő nyári vendéglőkben szinte nem lehet egyetlen üres széket sem találni.
És télen? Mesebeli képet nyújt a behavazott Akershus-erőd lábainál fekvő kikötő. Fenn, a Holmenkollen sáncnál kezdődik az Oslo környéki hatalmas erdőség, és mélyen lent a fjord szikrázik a lemenő nap fényében.találat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!