pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa

Hvartól és Peljesactól délre fekszik. Tipikus közép-dalmáciai sziget, mediterrán éghajlattal, növény és állatvilággal, sok varázslatos öböllel és stranddal. Településeit (Korcsula, Blato, Vela Luka) jó úthálózat köti egymással, a szigetet a szárazfölddel pedig rendszeres komp- és szárnyashajó járatok.

Közép-Dalmácia: Az igazi dalmát hangulat hazájába érve garantáltan nagyszerű üdülésben lehet részük. Split a térség legnagyobb városa és kikötője. Az ide látogató turisták körében, a szárazföldi nyaralóhelyek mellett, számos népszerű sziget \"csodái\" által válnak mind közismertebbéaz itt található dalmát kultúrális és természeti kincsek. Sibenik városánál a Krka Nemzeti Park várja a Krka folyó vízeséseire kiváncsi látogatókat, de Split kikötőjéből feledhetetlen hajólirándulásokra is nyílhat alkalom.Akciók, kedvezmények, last minute Korcula

találat

Koronavírus információ: 
Nyitás: A Horvátországgal kötött kétoldalú megállapodás következtében 2020.06.12-e után magyar állampolgárok szabadon beutazhatnak az országba. A szállások folyamatosan nyitnak és fogadják a turistákat.
Kiutazás: Az országba való belépéshez nincs szükség előzetesen elvégzett tesztre.
Visszatérés Magyarországra: Az országból belépő magyar állampolgár automatikusan mentesül a hatósági házi karantén kötelezettsége alól.

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!