pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Az egyiptomi várost a 20. század elején alapították, de azóta már több mint 200 hotellel rendelkező komplexummá nőtte ki magát. Hurghadát (más néven el-Gurdaka) bármelyik évszakban meglátogathatjuk állandóan kellemes klímájának köszönhetően. 

Hughada, a búvárparadicsom

Elsősorban a búvárkodás szerelmesei szokták felfedezni Hurghadát, akik a Vörös-tengerben rengeteg gyönyörű dologra lelhetnek: ritka halakra és korallokra. Ezek egy részét üvegfenekű hajókon is szemügyre vehetjük. Korábban még delfineket is lehetett látni, de a sok ember miatt mára távolabb tartják maguk a parttól. Akik korábban még nem próbálták a búvárkodást, de kedvet kaptak hozzá, vehetnek búvárórákat helyben, amiről a hotelek tudnak bővebben tájékoztatni.
A búvárkodás szüneteiben a többi vízi sport vár minket, mint a vitorlázás, szörf, úszás, mélytengeri halászat. 

Látnivalók Hurghadában

A város három részre osztható: a Sheraton Road-on (El Sakala) található a legtöbb bazár és itt nyüzsög általában a legtöbb látogató. Az éjszakai élet is ide koncentrálódik, mivel rengeteg hurghadai klub közül válogathatunk. El Daharban a legnagyobb mecsetet csodálhatjuk meg, vagy ellátogathatunk a piacra. Nagyon híres a Kairói Egyetem Tengerbiológiai Intézetének itt található múzeuma és akváriuma, mely a Vörös-tenger egész növény- és állatvilágát bemutatja. A több mint 5 km hosszú Promenade-on 4 csillagos hotelekbe, éttermekbe és üzletekbe térhetünk be sétánk során.

Programok Hurghada környékén

Busszal könnyedén elutazhatunk a 25 km-re fekvő Makadi-öbölhöz, ahol szép korallszirtekben gyönyörködhetünk. A 30 km-re lévő El-Gouna pedig lagúnáiról ismert, itt szintén éttermekbe és bazárokba térhetünk be. Különböző szigetekre is hajózhatunk, mint például a félórás útra található meseszép Giftun.találat
FőoldalAfrikaEgyiptomHurghada2024 július
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!