pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa
Kiutazás

Bulgária amerikaias oldala: Napospart

Sunny Beach mesterségesen kialakított, csillogó szállodaváros Bulgária partjainál. Egy olyan övezet, ahol mindenki csak az üdülés vagy épp a vendégek kiszolgálása miatt van jelen. Egyre több szálloda, étterem és pub nyílik ezen a helyen, hogy minél több embert befogadhasson. Ennek következtében a turisták egyre gyakoribb célpontjává is vált.

Itt nem kell félnünk a cirill feliratoktól, mert mindent angolul is elolvashatunk. Sőt, a fontosabb focimeccseket hangulatos pubokban szurkolhatjuk végig újdonsült nemzetközi barátaink társaságában. Majd kikapcsolódásképp következhet a séta a promenádon, ahol egymást érő koktélbárok közül választhatjuk ki a leginkább tetszőt.

 

Napospart szórakozás

Az éjszaka a szórakozásé, nappal viszont ha gyerekkel érkeztünk, vagy magunk is nosztalgikus hangulatot érzünk, akkor a vidámparkban lazíthatjuk el magunkat. Minigolftól az elvarázsolt kastélyig minden megtalálható itt. 

Amiből biztosan nem lesz hiányunk, az a strandolás, hiszen a Napospart nyolc kilométeren keresztül halad a tenger mellett. A víz lassan mélyül, ezért egyaránt alkalmas fürdésre és vízisportok űzésére. Lehetőségünk van vízisízésre, vízibiciklizésre, víziernyőzésre, jet-skizésre és a fiatalok körében is népszerű banánhajózásra. Gyerekeink vízi vidámparkok közül is választhatnak, ahol csúszdák, vízivár, kalózhajók várják őket, míg mi elfoglaljuk a jacuzzit és a felnőtt medencéket. Ha pihenni szeretnénk, kipróbálhatjuk a masszázst is. A búvárkodás szerelmesei pedig keressék fel a helyi búvárközpontot.

Tudnivalók

Napospart nyaralás

Ha a tengertől tartunk, vagy a vízből soha nem elég, akkor fürdőmedencés szállodák közül is választhatunk. Általában minden hotel elengedhetetlen kelléke a hotelbár, és a legtöbb helyen extra szolgáltatásokat is kínálnak a vendégek részére. 

Sokkal kevésbé látványos, viszont pénztárca-kímélőbb a Naposparttól néhány kilométerre fekvő Szveti Vlasz, mely 3-4 emeletes szállodákból áll. A két üdülőváros között állandó buszjárattal. Ha intenzív kikapcsolódásra vágyunk a fárasztó munka után, akkor Bulgária Napospartja nagyon jó választás hozzá. 


Időjárás
Éghajlat: Földrajzi helyzetét tekintve - akárcsak Magyarország - az északi félteke mérsékelt éghajlati övezetéhez tartozik ugyan, de a földközi-tengeri klímahatár közvetlen közelében. Bulgária délebbi fekvése, két tengerhez való közelsége, hegyrendszereinek tagoltsága folytán lényegesen sokrétűbb éghajlati viszonyokkal számolhat. Május végétől szeptemberig a földközi-tengeri felhőtlen, perzselően napos nyár veszi át az uralmat. Nyáron azonban nemigen érezhetjük a tengerparton a belső területeken eléggé gyakori "agylágyító" kánikulát, szinte mindig van egy kis meleget enyhítő szellő, amely estére hűs levegőt hoz.Akciók, kedvezmények, last minute Naposparton

találat
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!