pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Fortaleza: Cera tartomány fővárosa, Brazília észak-keleti részén található. Kétmilliós lakosságával Brazília 5. legnagyobb városa. Kb. 12 kilométer hosszú tengerparti része van és nagy kikötővel is rendelkezik. A város központjában található, jó állapotban lévő erődöt a hollandok építették 1649-ben, akiket később a portugálok űztek el. Az erőd köré épült falu aztán kinőtte magát. Fortaleza észak-nyugati tengerparti részén található az Iracema városrész, mely ismert gazdag éjszakai életéről, híres lokáljairól: La Pirata, Aló Aló Brasil, Lupus. Brazília belvárosában található a város adminisztratív központja, helyi parlamentje, katedrálisa és modern kultúrközpontja, Dragao de Mar és a színház, mely Jose Alencara irótól kapta a nevét. Iracema és Mucuripe tengerpartja több, mint 6 kilométer hosszú. Az épületek magassága több, mint 20 emeletes. Ezek a szállodák impozáns hátteret alkotnak a tenger mögött. A tengerpart bárokkal, éttermekkel, hajókikötőkkel, kis piaccal van körülvéve.

Praira du Futuro: Futuro tengerparti része csatlakozása dél-kelet felé Fortalezának. Több, mint 16 kilométer hosszú tengerparti résszel rendelkezik. A tengerpart melletti szállodák, éttermek általában a hétvégeken élednek fel, amikor a helyiek keresik. Az itteni környezet több nyugalmat kínál, mint a belváros nyüzsgése. Aki erre vágyik, a központ könnyen megközelíthető helyi menetrendszerinti buszokkal vagy taxival.
Porto das Dunas: 25 kilométer hosszú, gyönyörű tengerparttal rendelkezik Fortaleza déli részén. Dombos vidék a Pacoti folyó torkolatánál. Ez a város kedvelt turistacélponttá vált. A part mentén szállodák, éttermek Dél-Amerika legnagyobb vízi parkja található. Ezeknek köszönhetően egyre nagyobb közkedveltségnek örvend a helyi és a külföldi látogatók között. A központba menetrendszerinti buszokkal lehet eljutni.
Praia das Fontes-Morro Branco: ezen a gyönyörű tengerparti részen különböző színű homokdűnék találhatók, melyek lábánál fekszik Morro Branco halászfalu. Itt meg lehet csodálni a helyi halászok munkáját és a közeli étteremben meg lehet kóstolni a napi fogást. Északra innen a Mal Cozinhado folyó környéke körül van véve több tíz méter magas dűnékkel. Ezek egyike üdülő és szabadidőközponttá nőtte ki magát, ahol a latin-amerikai TV és a helyi showbusiness ismert alakjai töltik szabadidejüket. 
 találat
FőoldalDél-AmerikaBrazília2023 december

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!