pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Összetéveszthetetlen: a több száz éve alatt kialakult Hofburg, a schönnbrunni kastély, a Ring a fényűző épületekkel, a Staatsoper kiváló énekesei, a Burgtheater heves vitákat keltő bemutatói és nem utolsósorban a Spanyol Lovasiskola lipicaijai meg a Wiener Sangerknaben.
Bécs valami más -így hangzik a kék Duna melletti város hivatalos mottója. Ez mindig újra igazolódik még azok esetében is, sőt leginkább azokéban, akik birtokában vannak a német nyelvnek, de nem a Wienerishc-nek. Csaknem önálló tanulmányt érdemel a nagy múltú bécsi intézmény: a kávéház. A kávék variációjának gazdagsága és elkészítési módja nem ismer határokat. S hozzá még egy valódi réteslapból készített almás rétes, és a látogató már teljességgel meg is mártózott a Duna-parti metropolisban. Bécsben valóban el lehet tölteni egy fél életet a kávéházban, de még számos más ok miatt is álomszerűen élnek az emberek ebben a városban, amely sok mindent könnyedébben vesz, mint Európa sok más nagyvárosa. 

Bécs a világ egyik legbiztonságosabb városa, zöld város,, olyan város, ahol példásan fáradoznak a régmúlt emlékeinek megőrzésén. Egykor azzal csúfolták, hogy álmos és életidegen, a világtól elzárkózó, az állítólagosan oly melankolikus Bécs azonban már jó ideje igencsak eleven, összekötő híd az ébredező Kelet felé, a legteljesebb mértékben közép-európai város, amelynek van szíve, esze, és amely huncutul ironizál.
Vonzó szépségű város,teli féktelen életkedvvel és fesztelenséggel, birodalmi romantikával, melynek szelleme áthatja a várost.
Bécs-az események metropolisza, a műkincsek sokaságával és különleges összhengjával bíztos garanciát nyújt a szórakozásra.

Tudnivalók
Területe 415 km2, lakóinak száma 1,54 millió.
A szövetségi főváros egyben a kilencedik osztrák tartomány. Földrajzi helyzete nagyban hozzájárult ahhoz, hogy modern világvárossá váljon. A tradicionális kelet-nyugati, valamint észak-déli kereskedelmi útvonalak metszéspontjában az osztrák ipar számottevő hányada koncentrálódott, többek között fémfeldolgozóipar, finommechanika, elektrotechnika, divatipar található meg közvetlen környékén.találat
FőoldalEurópaAusztriaBécs2024 szeptember

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Ausztria + 2024

Hótalpas túra Ausztriában, Hinteralm

Egynapos kalandozás a téli Alpokban
26.625 Ft/fő

Dachstein gyalogtúra

5 napos túra Ausztriában
116.061 Ft/fő

Rax-Alpok hótalpas téli túra

Egynapos kirándulás Ausztriában
26.625 Ft/fő

Téli túra a Stuhleck csúcsára (1782 méter)

Egynapos ausztriai hótalpas túra
26.625 Ft/fő

Hótalppal a Schneeberg csúcsára

1 napos ausztriai hótalpas túra
26.625 Ft/fő
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!