Princess Sonja csoportos karibi Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Preziosa

Tervezett útvonal: Fort de France - Pointe-a-Pitre - Castries - Bridgetown - Port of Spain - Saint George - Kingstown - Fort de France

FőoldalHajóutakKarib-tengerPrincess Sonja csoportos karibi Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! MSC Preziosa

Irány a napsütés! A zimankós december helyett szikrázó napfény várja Önt a meseszép Karib-tengeren, ahol kalózok helyett barátságos vendéglátók és élete legnagyobb kalandja várja! A fantasztikus MSC Preziosa fedélzetén minden nap valamilyen új különlegességet fedezhet fel a varázslatos „végtelen” medencétől a csillogó, Swarovski kristályokkal kirakott lépcsőig. A mediterrán vendégszeretet és olasz életérzés lenyűgöző kombinációját kínálja Önnek az MSC-flotta egyik igazi büszkesége.
Az utazók minden nap megállnak valamelyik gyönyörű szigeten, ahol fantasztikus programlehetőségek várják. Barangoljon a buja esőerdőkben, fedezze fel a földön túli békét és nyugalmat árasztó tájakat - és ha elég bátornak érzi magát hozzá, akár egy vulkán belsejébe is elkalauzoljuk!
 
1. nap
Irány a napsütés! Indulás! A csoport az első nap menetrend szerinti járatokkal Budapestről a Kis-Antillákra utazik, Fort-de-France városában buszos transzfer szállít a hotelbe, ahol az első éjszakát tölti a csoport.

2. nap 
Fort-de-France Tartson velünk egy izgalmas kirándulásra, ahol a sziget történelmét és varázslatos tájait ismerheti meg! A csoport először a sziget kultúráját, valamint a lenyűgöző természeti szépségeit bemutató Savane des Esclaves 2,5 hektáros parkjába látogat. A szabadtéri múzeum életben tartja a sziget sok százéves tradícióit és megmutatja Martinique varázslatos történelmét. Barangolás közben a magyar nyelvű* idegenvezetőtől a térség történelméről is megtudhat részleteket, és a fontosabb nevezetességeket is felkeresik: köztük az Amerindian (Kalinago) falut, ami a sziget életét mutatja be az első európai telepesek érkezése előtt. A Rue Case-Nègres és az Múzeum információs paneljei és megindító szobrai a rabszolgaságot valamint a rabszolgák nehéz életét tárják a látogatók elé. Antan Lontan faluban pedig még most is állnak azok a tradicionális kunyhók, melyekben a martinique-i emberek éltek a 19. század második felében.
A csoport következő megállója a Clément ültetvény, ahol politikusok és hírességek is gyakran megfordulnak. A gondosan ápolt kertben újabb érdekességeket is megismerhet Martinique történelméből, és felfedezheti a sziget hangulatos építészeti örökségét. A botanikus kert maga a testet öltött nyugalom: a 16 holdas parkban apró tavak, zöldellő fák, trópusi orchideák és több, mint 300 növény fajta várja. Az idegen vezetőtől közben egy világszerte ismert és kedvelt helybeli különlegesség, a rum készítéséről hallhat. A csoport ellátogat az egyik pincébe is, ahol az egymásra halmozott hordókban érik a rum. Az alkohol és fa jellegzetes illata mindenkit elcsábít: a kísértésnek pedig nem kell ellenállni, hiszen a kirándulás rum kostólóval ér véget.
A program után transzfer a kikötőbe, ahol már vár a gyönyörű MSC Preziosa! A becsekkolást követően elfoglalják a választott kabinokat, a fedélzetről pedig megcsodálhatja, ahogy az impozáns óceánjáró felhúzza a horgonyt és nekivág a Karib-tengeri barangolásának...

3. nap
Pointe-a-Pitre Fedezze fel az MSC Preciosa csodálatos kínálatát - vagy vegyen részt egy fakultatív* kirándulásan Grande-Terre sziget déli partjainál. A kikötőből egy félórás buszos transzfer szállít Saint-Annebe, ami egy kedvelt tengerparti üdülőváros. Az érkezést követően rövid ismertető, majd felhőtlen kikapcsolódás várja a homokos tengerparton. Vesse be magát egy kényelmes napozó ágyba és engedje, hogy a friss óceáni levegő, a szikrázó napsütés és a hullámok morajlása minden gondját-baját elfeledtesse Önnel... Ha aktív kikapcsolódásra vágyik: a resortban mindenféle sportolási lehetőségre lehetősége van: futballtól a szörfig, íjászkodástól a trapéz akrobatikáig. A büfé ebéd és nyitott bár italai szintén csak Önre várnak! A program végén buszos transzfer a kikötőbe.
Amennyiben a napot az MSC Preziosa fedélzetén tölti, unatkozni akkor sem fog! A Fantasia-osztályú hajó osztályának legnagyobb méretekkel rendelkező darabja, ahol minden az Ön kényelmét és felhőtlen kikapcsolódását szolgálja. Keresse fel egy frissítő koktélért a tucatnyi bár vagy étterem egyikét. Shoppingoljon kedvére a fedélzeti butikokban, töltsön el önfeledt órákat a fotókiállításon és művészeti galériában.
De a legkisebbekre is gondoltak: gyermekjátszó házak, videójátékok és persze aquapark is található a fedélzeten. A felnőttek a hajnalig nyitva álló diszkót, kaszinót és a látványos showműsorokkal is szolgáló színházat aligha fogják megunni!
Fontos információ: a résztvevőknek törölközőt kell hozniuk magukkal, azt a resort nem tud biztosítani. A büfé ebéd, valamint a nyitott bár szolgáltatás a resort központi éttermében, és nem a tengerparti bárban érhető el. A nyitott bárban szénsavas üdítők, bor, sör és koktélok fogyasztása díjtalan, a prémium üdítők árát a részvételi díj nem tartalmazza. A kiránduláson kerekesszékes utasaink nem vehetnek részt. Vízi sporteszközök (nem motoros), a napozó székek, valamint a medence használati díját a részvételi díj tartalmazza.

4. nap
Castries Fedezze fel a világ egyetlen „drive-in” vulkánját fakultatív* programunkon! A csoport először Castries mindig nyüzsgő városában áll meg, ahol a piactér színes forgatagját, a Szeplőtelen Fogantatás Székesegyház varázslatos festményeit is megcsodálják. A következő megálló a Morne Fortune, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az egész szigetre! A rövid megállót - és sok-sok fotót - követően a csoport már Cul de Sac és a Roseau banánültetvény buja zöld tájai között zötykölődik tovább Marigot Bay gyönyörű, tengerparti útján. A célállomás Soufriere városa, ahol a Pitons-hegy gyomrában bugyogó lávát is megtekintik. Sulphur Springs a világ egyetlen vulkánja, amelybe buszokkal is be lehet hajtani - a csoport egyenesen az izzó medencékhez kanyarodik!
Innen már egy sokkal békésebb, de nem kevésbé lenyűgöző látványossághoz vezet a kirándulók útja. A Maranatha kertben élénk színekben pompázó, egzotikus virágok, gyümölcsfák és színes madarak várják. A paradicsomi szépség fényképezőgépért kiált! A kertben frissítőket is felszolgálnak a különleges atmoszférájú Beacon kilátónál épült étteremben, ahonnan a teljes környéket belátni. Majd visszatérés a kikötőbe.
Fontos információ: a kirándulásan 6 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt. A busz kanyargós és hepehupás úton halad át, a mozgásszervi betegségben szenvedők kérjük ezt vegyék figyelembe. A Soufriere-be vezető út kb. másfél órát vesz igénybe. A résztvevőknek egyenetlen talajon kell sétálniuk és lépcsőkön is fel kell kapaszkodni.

5. Nap
Barbados Tartson velünk egy álomszép kirándulásra Barbados buján zöldellő tájaira! A fakultatív* utazás a Szent János plébániatemplomnál kezdődik, ami a tenger fölé tornyosuló, 300 méter magas sziklán épült. A templomban egy érdekes szobrot is megcsodálhat, amely a Madonnát, Gyermekét a csecsemő Szent Jánost ábrázolja. A templom sírkertjében nyugszik Ferdinand Paleologus, a bizánci császárok kései leszármazottja, aki 1678-ban Barbadosban hal meg, és itt töltötte élete utolsó 20 évét is.
A csoport innen egy 6 holdon fekvő rendkívül szép parkhoz látogat: a „Virágerdő” ösvényein lépdelve megcsodálhatja a szikár sziklakerteket, a korallpályákat, a gyönyörű tavakat és árnyas ligeteket. Az amatőr és profi fényképészek számára paradicsomi tájak ezek!
Az utolsó megálló az 1650-ben épült Sunbury ház. Az épületben komoly károkat okozott a ’90-es évek közepén egy tűzvész, ám azóta helyreállították és ma már ismét egykori pompájában várja a kíváncsi látogatókat. A Sunbury-ház belsejét válogatott antik darabok díszítik - akár csak a ház pincéjét: az egykori zöldségraktár polcait gyökerek és gumók helyett ma már az évszázadok öröksége tölti meg. A Sunbury-ültetvény az éteri nyugalmat árasztó St. Philip vidéken bújik meg, egy letűnt korszak máig fennálló emléke, melyet gondos kezek állítottak helyre, hogy a következő nemzedékek is élvezhessék azt.

6. nap
Port of Spain Töltsön el egy feledhetetlen napot a pálmafák árnyékában, a zöldellő hegyek ölelésében megbújó, varázslatos tengerparton! Fakultatív* kirándulásunk Trinidad egyik legszebb táján vezet keresztül, hogy a leírhatatlanul gyönyörű Maracas Bay-nél álljon meg. Ennél pihentetőbb programot keresve sem lehet találni: hűsöljön a pálmafák árnyékában, vagy csobbanjon a csábító habokban, élvezze a csodálatos tengerpart minden szépségét!
Amennyiben az MSC Preziosa fedélzetén tölti a napot az „unalom” szót akkor is nyugodtan kitörölheti szótárából! Nézzen meg egy filmet az 5D moziban, próbálja ki versenyzői képességeit az F1 szimulátoron. Ha igazi pihenésre vágyik, keresse fel a wellness részleget vagy a díjnyertes Aurea Spa termeit! Itt profi masszőrök segítenek a testi-lelki ellazulásban...
A sportok szerelmeseinek sem kell lemondaniuk kedvelt időtöltésükről. Nyitott és fedett medencék mellett különböző sportpályák és fitnesz terem is várja, amennyiben átmozgatná izmait.
Fontos megjegyzés a kiránduláson résztvevők számára: öltözőkabinok és más úszómedencék elérhetőek a tengerparton. Külön díj fejében napozószép és napernyő bérelhető. A tengerpartok publikusan használhatóak. A tengerpart 40-60 perc busz útnyira van a kikötőtől (forgalom függvényében).

7. nap
Saint George Grenada nyugati partjai izgalmas meglepetéseket, felfedezésre váró csodákat tartogatnak az idelátogatók számára! Tartson velünk Ön is, és fakultatív* kirándulásunkon ezeket mind megismerheti! St. George’s-ból az út északra visz, végig a Karib-tenger partjain. Az első megálló egy ízig-vérig karibi farm, a Dougaldston Estate. Az 1700-ban alapított, tradicionális kakaó ültetvény jelenti a belépőt a sziget varázslatos illataiba és fűszereibe. A közeli apró városka lakói nem pusztán halászatból, hanem egy igen különleges foglalkozásból élnek: szerecsendió termesztésből. A különleges fűszer feldolgozását végző üzem magas falai mögött évszázadok óta ugyanúgy folyik a munka: nincsenek futószalagok, nem zakatolnak gépek. A feldolgozás alapjai a szakértő kezek, kifinomult ujjak, és akik mindezt végzik: ők a „mamák”. A falak mögött ugyanis női birodalom húzódik! Az ősi tradíciók élnek tovább itt, a világ második legnagyobb szerecsendió-exportáló üzemében.
A hajóhoz visszavezető úton egy kis kitérőt tesz a csoport, és Ön is megmártózhat a Concord vízesésnél levő gyönyörű medencében, a kakaó- és szerecsendió fák árnyékában.
Fontos információ: a szerecsendió feldolgozó üzemben fotók készítése tilos!

8. nap
Kingstown Üdvözöljük a paradicsomi szigetvilágban: Saint Vincent és a Grenadine-szigetek 32 szigetből és homokzátonyból állnak, melyek közül kilenc lakatlan. Fedezze fel ezt a gyönyörű világot egy emlékezetes katamarán hajókázással, fakultatív* kirándulásunkon! A hajó a térség második legnagyobb szigetét járja az első órában – Bequia-t déli irányból kerüli meg. Innen az út a „Holdszigethez” vezet, amely nevét egy gigantikus, üreges szikláról kapta, amely a kelő holdat keretezi. A csoport az egzotikus tájon horgonyt vet, és felfedezésre indul. Ha kedve tartja, úszhat egyet a meleg tengerben, de búvárkodhat is (snorkelezés) – vagy behatóbban tanulmányozhatja az éttermek kínálatát is. Innen a hajó a Margaret hercegnő tengerpartra visz, ahol folytatódhatnak a vizes programok, de akinek kedve tartja, az akár egy kiadós sétára is indulhat az aranyló tengerparton. Visszatérőben rumot, puncsot szolgálnak fel a katamaránon.
Fontos információ: az étkezések árát a részvételi díj nem tartalmazza. Felhívjuk figyelmüket, hogy esetenként a tenger erőteljesen hullámzó lehet, és a kapitány dönthet arról, hogy melyik tengerpartot ítéli biztonságosnak a kikötés és megálló szempontjából. A kiránduláson nem vehetnek részt terhességük legalább 7. hónapját betöltött nők, valamint mozgásukban korlátozott utasaink. Alkoholt a 21. életévüket betöltött utasaink fogyaszthatnak.

9. nap
Fort-de-France Az MSC Preziosa visszaért Fort-de-France-ba, kicsekkolást és a hajó elhagyását követően legyen vendégünk egy félnapos programra a hangulatos karibi tájakon! A kirándulók először egy gyönyörű botanikus kertbe látogatnak el - hangulatos tavak, buja, zöld táj és egzotikus virágok illata vár felfedezésre! A kertet Jean-Philippe Thoze kertész, tájtervező alkotta meg közel 40 évvel ezelőtt. Thoze egyúttal költő is volt, aki szívét-lelkét beleadta az alkotásába, hogy nagyszülei kreol örökségét is átmentse ebbe a páratlan kertbe. A lélegzetelállítóan kreatív és szemet gyönyörködtető megoldások minden látogatót elkápráztatnak. Készüljön fel egy varázslatos utazásra! A kert után Fort De France belvárosába indul tovább a csoport. Itt mindenkinek lesz lehetősége önállóan is felfedezni a hangulatos karibi nyüzsgést. Vásároljon a butikokban, fedezze fel a helyi piacot - vagy üljön be valamelyik étterembe egy búcsúebédre (az étkezés árát a részvételi díj nem tartalmazza). A délutáni órákban buszos transzfer a repülőtérre, ahonnan menetrend szerinti járatokkal útnak indulnak haza Budapestre.

10. nap
Útban hazafelé Bízunk abban, hogy az Antillákról életre szóló élményekkel gazdagabban tér vissza a magyar fővárosba - és reméljük, hogy hamarosan ugyanezen, vagy egy másik programunkon ismét az utazóink körében köszönthetjük majd Önt!

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

Tervezett menetrend:

Nap Kikötő Érkezés Indulás
szo. Fort de France - 23:00
vas. Pointe-a-Pitre 08:00 19:00
hét. Castries 08:00 18:00
kedd Bridgetown 08:00 20:00
sze. Port of Spain 09:00 18:00
csüt. Saint George 08:00 18:00
pén. Kingstown 09:00 18:00
szo. Fort de France 08:00 -

Választható opciók:
fakultatív programok*, választható italcsomagok*.

Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

Kabintípusok leírása:
Belső Bella kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák) korlátlan használata · MSC törzspont gyűjtés
 
Belső Fantastica kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés
 
Ablakos Bella kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák) korlátlan használata · MSC törzspont gyűjtés

Ablakos Fantastica kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · MSC törzspont gyűjtés
 
Balkonos Bella kabin
Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák) korlátlan használata · MSC törzspont gyűjtés

Elhelyezés:
a választott kabinkategóriában

Ellátás:
Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással: víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 10 fő)

Idegenvezető:
magyar nyelvű idegenvezető

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően munkatársaink küldik meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.
Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.
A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen

Indulási kikötő: 
Fort de France
Érkezési kikötő: 
Fort de France

Ár tartalmazza

A kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Ár nem tartalmazza

Illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 13 hajóból áll, de 2018-ra további 2 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 
 • Méretek: 139 072 tonna, 330 m hosszú, 37,7 m széles
 • Utasok létszáma (kétágyas elhelyezéssel) 4 345 fő
 • Kabinok száma: 1 751
 • Személyzet:1 388 fő
 • Sebesség: 24 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 14
Szolgáltatások: 
 • 4 medence, 1 felnőtt medence, 12 pezsgőfürdő
 • 3 fő étterem a nemzetközi konyha képviseletében, 21 bár áll az utasok rendelkezésére
 • 1 tekepálya, különféle sportpályák, fitnesz központ
 • gyermek részleg, saját mozi, futurisztikus diszkó
 • kaszinó, játékterem, Aurea Spa (Balneo masszázs, török fürdő, szaunák)

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Az MSC Preziosa a flotta leújabb tagja. A hajó a Fantasia besorolású, testvérei: Splendida, Fantasia és Divina. A hajó nagyrészt leginkább a Divina hajóra hasonlít, ám néhány igen megnyerő változás is felfedezhető a fedélzeten. A hajón összesen 1751 luxuskabin található, összesen 100 kabinnal több, mint a testvérhajókon. A kabinok egy része tágasabb kialakítású. Az MSC Yacht Club-ban néhány új, modernebb fejlesztés került kialakításra: méretében nagyobb, rendelkezik kaszinóval, diszkóval, illetve egy "Infinity Pool" gazdagítja a szolgáltatásokat, melyet kizárólag felnőtt utasok vehetnek igénybe. A Yacht Club rendelkezik Aurea Spa kabinokkal, melyek "4D" mozival és Formula 1szimulátorral felszereltek.

 

Élménytipusok:

BELLA:

 • kabintípus kiválasztása
 • ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
 • büfé a nap 20 órájában
 • Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
 • medence
 • panoráma fitnesz terem
 • sportolási lehetőségek
 • MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA:
Bella, plusz:

 • jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
 • 24 órás szobaszervíz
 • szervezett gyermek programok

AUREA
Fantastica, plusz:

 • wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
 • fürdőköpeny és papucs
 • korlátlan üdítőital fogyasztás

WELLNESS

 • modern fitness felszerelések használata
 • egészségfelmérés
 • egészséges ételek és italok fogyasztása
 • személyi edző
 • személyreszabott fitness program
 • edzőruhák tisztítása

Belső kabin: (405 db) kb. 13 m2, franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy, kivéve az akadálymentesített kabinokban), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Bella, Fantastica vagy Wellness  szolgáltatásokkal

Külső kabin: (115 db) kb.12 m2, francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Bella, Fantastica vagy Wellness szolgáltatással

Super Family: (90 db), 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Balkonos kabin: kb. 15-16 m2, privát balkon, francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), tágas szekrény, légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Bella, Fantastica, Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Lakosztály: (28 db) kb. 21 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf Aurea szolgáltatással

Deluxe lakosztály: (64 db), kb. 26 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Executive & Family lakosztály: (3 db), kb. 45 m2, panoráma ablak, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Royal lakosztály: (2 db), 52 m2 balkonnal együtt, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Garanciális kabintípus: ez a típus minden kabinkategóriában elérhető a szabad kapacitások függvényében, foglaláskor nem derül ki a kabinszám. A hajótársaság vállalja, hogy minimum a választott kabinkategóriában helyezi el a vendégeket, de lehetséges, hogy a választottnál jobb kabint biztosít ingyenesen. Így tehát akár belső kabin áráért kis szerencsével balkonos kabinban is lehet utazni. Garanciális kabin foglalása esetén a hajóút során előfordulhat egy költözés. Ez esetben is minden kabin garantáltan minimum a kiválasztott (vagy annál jobb) kategóriába esik.

 

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!