MSC Seaside Karibi képeslapok magyar idegenvezetővel

Útvonal: Miami ~ Isla de Roatan ~ Belize ~ Costa Maya ~ Ocean Cay Marine Reserve ~ Miami

FőoldalHajóutakKarib-tengerMSC Seaside Karibi képeslapok magyar idegenvezetővel

Az MSC Cruises zászlóshajójának neve, nem meglepő módon „csodát” jelent. Az MSC Meraviglia kifinomult ötvözete az olasz eleganciának a legkorszerűbb technológiának és a formabontó dizájnnak. A promenád mennyezetét egy 480 m2 -es LED képernyő alkotja, vizuális mágiával varázsolják elő a napkeltét, a romantikus naplementét és a csillagos égboltot. A Carousel Lounge-ban a világhírű Cirque du Soleil speciálisan az MSC Meraviglia fedélzetére megálmodott produkciók ejtik ámulatba a vendégeket. Az „okos” megoldások fellegvára, hiszen már nemcsak fedélzeti kártyát, hanem karperecet is használhatnak a vendégek vásárlásra, több száz interaktív képernyőn foglalhatnak időpontot az Aurea Spa kezeléseire, színházi előadásokra és speciális éttermekbe. Mi több, vásárláskor a virtuális tükör segítségével próba nélkül is megtudhatják, hogy a kiválasztott ruhadarab hogy mutatna. Mindezek mellett a felhőtlen kikapcsolódásért a bowling-pálya, Formula 1 szimulátorok, a világ különlegességeit tálcán kínáló éttermek, medencekomplexum és aquapark felel.

1 nap:
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Az este további részében szabadidő.

2.nap:
Reggelit követően félnapos fakultatív kirándulás az UNESCO világörökségi részét képező, 6.000 km2-es kiterjedésű Everglades Nemzeti Parkba, mely az Egyesült Államok második legnagyobbja. Az 1993. óta veszélyeztetettnek minősített parkban az egész évben 30 0C fok körüli átlaghőmérsékletnek illetve a trópusi levegőnek köszönhetően számos hüllőnek, madárfajnak és növénynek teremt ideális életfeltételeket. Legnépszerűbb lakója az aligátor, melyet a mocsárjáró csónakok fedélzetéről természetes környezetükben is megfigyelhetnek a látogatók. Az airboat-tal való utazást egy aligátor show követi, ahol közvetlen közelről is megismerkedhetnek az állatok viselkedésével. A bemutatót követően transzfer a szállodához. A délután további részében szabad program, melynek keretében érdemes végigsétálni a pezsgő, már-már karibi hangulatot árasztó Ocean Drive-on vagy felkeresni a Lincoln Road számtalan üzletet és éttermet kínáló sugárútját. Szállás South Beach-en.

3.nap:
Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Transzfer autóbusszal Miami kikötőjébe. Bejelentkezés az MSC Meraviglia fedélzetére, kabinok elfoglalása. Vacsora és szállás a hajón.

4.nap:
Egész napos hajózás az azúrkék Karib-tengeren Honduras irányába. A számos fedélzeti programot, animációt, testet-lelket kényeztető Spa-kezeléseket és a világ kulináris sokszínűségét tálcán kínáló hajó fedélzetén a tengeren töltött napok felejthetetlenné válnak.

5.nap
Érkezés a délelőtti órákban Isla de Roatan-ba, Honduras ékkövébe. Kolumbusz Kristóf 1502-ben fedezte fel a szigetet, melyet eredetileg a Paya indiánok laktak. Ezt követően közel 5.000 spanyol, angol és holland kalóz lakta és uralta Hondurast. A félnapos fakultatív program első állomása a Gumbalimba Park, mely nevét az azonos nevű, őshonos fáról kapta. Érdemes csak a legszükségesebbeket a zsebekben tartani, mivel a vállra felugráló kapucnis majmok előszeretettel ejtik zsákmányul a turisták személyes tárgyait. A botanikus kertben több mint 200 színpompás növény- és fafajta, számos vízesés és szökőkút, valamint egy impozáns függőhíd ejti bámulatba a látogatókat. Délután további részében pihenés a tengerparton. A képeslap szépségű, természetes Tabyana Beach Roatan szigetének legszebb partszakasza és a világ második legnagyobb összefüggő korallzátony rendszerével büszkélkedhet. A buja, trópusi növényzettel övezett strandon hűsítő szellő, türkizkék tenger és fehér homok fogadja a látogatót. Vacsora és szállás a hajón.

6.nap:
Kikötés a reggeli órákban Belizeben, Közép-Amerika egyik gyöngyszemében. Számos egyedi vonása közül kiemelendő, hogy ez az egyetlen a környező szigetek közül, ahol az angol a hivatalos nyelv, hiszen 1981-ig Brit koronagyarmat volt és Brit Honduras néven volt ismert. A végtelenbe vesző azúrkék tenger gazdag vízi állatvilágot és csodálatos korallzátonyt rejt, a misztikus esőerdőket páratlan maja romok tarkítják, az egyedülálló trópusi élővilág pedig elkápráztatja a látogatókat. A félnapos fakultatív program során a UNESCO világörökségi listáján szereplő korallzátonyának felfedezése. A Belize-korallzátony az ausztráliai Nagy-korallzátony után a világ második legnagyobb élő korallrendszere, és a nyugati féltekén ez a leghosszabb: 300 kilométer hosszan húzódik végig. A Shark & Ray Alley, vagy másnéven cápa-rája átjáró egy sekély, homokos fenekű terület a Hol Chan Tengeri Rezervátumban. Itt lehetőség adódik közvetlen közelről ismerkedni a nővér cápákkal, rájákkal, bohóchalakkal és barrakudákkal. Ezt követően érkezés Caye Caulker szigetére, ahol a Karib-tenger kristálytiszta vízében merülhetnek el a látogatók vagy egy kellemes koktél kíséretében megpihenhetnek a pálmafák árnyékában. Vacsora és szállás a hajón.

7.nap:
Érkezés Mexikó partjaihoz a reggeli órákban. A félnapos fakultatív program a Costa Mayán felejthetetlen élményt nyújt az utazók számára! Mexikónál keresve sem találhat senki alkalmasabb helyszínt, hogy elsajátítsa a salsa és a guacamole elkészítésének fortélyait, átérezze a zenét és az igazi latin fiesta hangulatát! Egy tengerparti étteremben minderre adódik is lehetőség! Miután elkészültek a snackek, egy-egy frissítő margarita segít a tánclépések tanulásában, hogy estére már a fedélzeten is megcsillogtathassák tudásukat a csoport tagjai! Végül, de nem utolsósorban ejtőzés az azúrkék Karib-tenger partján. Vacsora és szállás a hajón.

8.nap:
Egész napos hajózás a tengeren a Bahamák irányába.

9.nap:
Kikötés a reggeli órákban az MSC Cruises privát szigetén, az Ocean Cay Marine Reserve-en, amely mely kifejezetten az MSC Cruises vendégei számára lett kialakítva. A 7 km hosszan elterülő finom homokos partszakasz kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvez. Lehetőség van különböző vízi sporteszközök kipróbálására (felár ellenében), élvezhetik a fehér homokos tengerpartot, a csillámló tengert és a pálmafák hűsítő árnyékát. A szigeten több étterem és bár, üdítő testkezelések, zene, animációs programok és jókedv vár az utazókra!

10.nap
Érkezés a reggeli órákban Miami kikötőjébe. Kijelentkezés a hajóról, majd félnapos városnézés Little Havanna és az Art Deco negyed érintésével. Ebéd egy helyi étteremben, majd szabadidő. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás.

11.nap
Érkezés Budapestre az esti órákban.

Fakultatív kirándulások:
~ Everglades Nemzeti Park: 39.000,- Ft
~ Honduras - Gumbalimba Park: 35.000,- Ft
~ Belize - Korallzátony: 40.000,- Ft
~ Mexikó - latin fiesta: 35.000,- Ft

A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető.

A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

Vízum: A magyar állampolgárok vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, maximum 90 napos tartózkodásra. Ez kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. A vízummentességi programban részt vevő országokból nem léphetnek be többé vízum nélkül az Amerikai Egyesült Államokba azon állampolgárok, akik 2011. március 11. után Iránba, Irakba, Szudánba vagy Szíriába utaztak. A beutazási korlátozás ugyanakkor érvényes azokra, akik kettős állampolgársággal rendelkeznek: a vízummentességi programban részt vevő ország állampolgárai, emellett iráni, iraki, szudáni vagy szíriai állampolgárok is. Nekik ezentúl a szokásos vízumkérelmet kell benyújtaniuk az adott ország amerikai nagykövetségén vagy konzulátusán.

A magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Hajós utazásainkra speciális utazási feltételek vonatkoznak, melyekről irodánkban kaphat részletes felvilágosítást.

Indulási kikötő: 
Miami
Érkezési kikötő: 
Miami

Ár tartalmazza

- utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Miami – Budapest útvonalon, turista osztályon,
- 7 éjszakai szállás a hajón a kiválasztott kabinkategóriában, 2 éjszakai szállás Miamiban, háromcsillagos szállodában,
- teljes ellátás a fedélzeten (korlátozott italfogyasztással), reggeli a szállodában és ebéd a hazautazás napján Miamiban,
- repülőtéri és kikötői illeték,
- hajón fizetendő szervizdíj,
- transzfer autóbusszal,
- félnapos városnézés Miamiban,
- a hajó legtöbb szórakoztató- és sportlétesítményének használata,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- magyar idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt.

Útlemondási biztosítás köthető, mely az alap részvételi díj 3%-a.

Ár nem tartalmazza

Illetékek, kötelező szervizdíj, ESTA engedély, útlemondási biztosítást.

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 13 hajóból áll, de 2018-ra további 2 hajóval bővül az úszó szállodák száma. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 
 • Épült: 2017-ben, a flotta tagja 2017 óta
 • Méretek: 167 600 tonna, 315,83 m hosszú, 43 m széles.
 • Utasok száma (kétágyas elhelyezés mellett): 4.488 fő
 • Kabinok száma: 2 244
 • Személyzet:  1400 fő
 • Sebesség: 22.7 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utas deckek: 14
 • Liftek száma: 31
Szolgáltatások: 

Szolgáltatások: 

5 felnőtt-, és gyermekmedence, 10 jacuzzi
étterem, bár és szabadtéri bár
SPA (1 160 nm), napozóterasz, futópálya, shuffleboard, teniszpálya, minigolf
színház, konferenciatermek, diszkó, több tánctér
gyermekjátszó, videojátékok, társasjátékszoba
boltok, pókerszoba, kaszinó
fotókiállítás, művészeti galéria, fotóbolt, könyvtár

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

 

Élménytipusok:

BELLA:

 • kabintípus kiválasztása
 • ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
 • büfé a nap 20 órájában
 • Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
 • medence
 • panoráma fitnesz terem
 • sportolási lehetőségek
 • MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA:
Bella, plusz:

 • jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
 • 24 órás szobaszervíz
 • szervezett gyermek programok

AUREA
Fantastica, plusz:

 • wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
 • fürdőköpeny és papucs
 • korlátlan üdítőital fogyasztás

MSC YACHT CLUB:

 • 24 órás komornyik szolgáltatás
 • all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
 • korlátlan italfogyasztás
 • The One Sun Deck terasz használata
 • Top Sail étterem használata

WELLNESS

 • modern fitness felszerelések használata
 • egészségfelmérés
 • egészséges ételek és italok fogyasztása
 • személyi edző
 • személyreszabott fitness program
 • edzőruhák tisztítása

Belső kabin: 16 nm,  légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval,  interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica vagy Wellness szolgáltatással

Külső kabin: 15-18 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében) ), minibár, széf
Bella, Fantastica, vagy Wellness szolgáltatással

Balkonos kabin: 19 nm, légkondicionáló, konvertálható ágyak (kivéve a mozgáskorlátozottak részére kialakított kabinokban), tágas szekrény, fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, interaktív TV, telefon, internetcsatlakozási lehetőség (térítés ellenében), minibár, széf
Bella, Fantastica, Aurea vagy Wellness szolgáltatással

Family külső kabin: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Family balkonos kabin: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 1 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Super Family: 2 db egymásba nyíló háromágyas kabin 6 fő részére, 2 balkon, 2 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Super Family Plus külső kabin: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Super Family Plus balkonos kabin: 3 db egymásba nyíló kabin 10 fő részére, 2 balkon, 3 fürdőszoba, légkondicionáló, wifi (felár ellenében), interaktív tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Lakosztály balkonnal: kb. 28-38 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf            Aurea szolgáltatással

Emeletes lakosztály: 52 m2, első emeleten nyitott nappali/étkező kanapéval, mely franciaággyá alakítható, második emeleten hálószoba franciaággyal (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, 1 fürdőszoba káddal, 1 fürdőszoba zuhanyzóval, interaktív tévé, 2 telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf

Aurea szolgáltatással

MSC Yacht Club belső kabin: kb. 16 m2, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Deluxe lakosztály: kb. 28 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, Nespresso kávégép, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

MSC Yacht Club Wellness Deluxe lakosztály: kb. 28 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, kávégép, széf, Technogym Kinesis fitness gép
Wellness szolgáltatással

MSC Yacht Club Royal lakosztály: 65 m2, 40 m2 balkon, franciaágy, légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, interaktív tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, hűtőszekrény, Nespresso kávégép, bárpult, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!