Dél-karibi álmok Repülős Magyar idegenvezetővel! MSC Divina

Útvonal: Miami - Ocho Rios (Jamaica) - Cartagena (Colombia) - Colon (Panama) - Puerto Limon (Costa Rica) - Costa Maya (Mexico) - Ocean Cay (Bahamas) - Miami

FőoldalHajóutakKarib-tengerDél-karibi álmok Repülős Magyar idegenvezetővel! MSC Divina

Jelentkezni utiokmányban szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

ESTA engedély egyénileg intézendő!

1.nap
ELINDULÁS BUDAPESTRŐL AZ AIR FRANCE JÁRATAIVAL – MEGÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD TRANSZFER A SZÁLLODÁBA

2.nap
MIAMI
PRIVÁT 3 ÓRA MIAMI CITY TOUR + EVERGLADES SAFARI PARK TOUR
Időtartam: 9:00 – 16:00
Pick-up / drop-off a szállodában

Ezen a kiránduláson teljeskörű ízelítőt fog kapni az izgalmas és lüktető Miami-ból és annak látnivalóiból: Kastélyok, jachtok, Miami kikötője, Little Havana and Calle Ocho, a South Beach Art Deco negyed, a Coconut Grove, a Brickel Avenue és a Coral Gables városrész. Miután betekintést kaptunk a városról, felfedezzük a természetet is az Everglades Safari parki túránk során.  A River of Grass természeti szépségét egy Eco-Adventure túrán többek között egy kis privát légpárnás hajón csodáljuk meg. Tapasztalt túravezetőink bemutatják Önöknek ennek az egyedülálló ökoszisztémának a csodáit és a benne élő őshonos és egzotikus vadvilágot (pl. aligátorok, krokodilok stb.)

Részvételi díj: 28.500 FT / fő

Az ár tartalmazza:

A magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulás teljes idejére
A 3 órás Miami városnézést
Az Everglades Safari Park programot és belépőjegyet

3.nap
A HAJÓÚT KEZDETE

4.nap
TENGEREN

Ezt a napot a tengeren töltjük ezen a varázslatos hajón, mely egy hétig szolgál otthonunként.

VÉGTELEN ELEGANCIA MODERN KÉNYELEMBEN -- A fedélzeten számos sportolási és szabadidős lehetőséget talál, míg a gyerekek rendelkezésére állnak a Kids- és Teen Clubok, hogy mindenki megtalálhassa magának a kedvelt szabadidős tevékenységét. A stílus, a luxus és a részletekre való figyelem jellemzi az MSC Divina hajót.
Kóstolja meg az Eataly étterem autentikus ételek finomságait és vacsora után foglaljon helyet a Broadway-stílusú Pantheon Színházban, ahol világszínvonalú műsorokkal nyűgözik le a nagyérdeműt.
A lenyűgöző MSC Aurea Spa, valamint a napsütéses Top 18 prémium fedélzet lenyűgöző kilátással a tengerre, külön bármenüvel, ingyenes gyümölcsös nyársokkal, profi masszőrökkel és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
Minden nap új felfedezések várják az MSC Divina fedélzetén, melyen mediterrán stílusban élve, minden pillanatban teljességgel élvezheti a tengerek legszebb helyszínein való hajózást.

5.nap
OCHO RIOS

A hajót elhagyva buszos kirándulásunk Jamaica egyik leghíresebb turistalátványosságához, a Dunn Folyó Vízeséshez vezet, ami valóban festői zuhatagok sokasága.  A vízesést magas víz kalcium-karbonát-koncentrációjú forrásvíz táplálja, amely mészkő lerakódását eredményezi. A látványosságot körülölelő erdő tökéletes környezetet biztosít a trópusi növényzetnek, amiben páfrányok, bambuszok, liliomok, orchideák, pálmák és kenyérfák, valamint gyömbér található. Ehhez a túrához törülköző, napvédő krém és vízálló cipő szükséges. A vízesés megmászására alkalmas cipőt a helyszínen is lehet bérelni. Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy 92 cm-es magasság alatt biztonsági okokból a vízesés nem mászható meg, illetve tilos róla leugrani. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

6.nap
TENGEREN

7.nap
CARTAGENA

Fedezzük fel Cartagena városát, amely hírnevét építkezései és a lenyűgöző erődítményei után kapta. A mólótól elindulva, áthaladunk a mangai városrészen. Az első megállónk a spanyolok legkiemelkedőbb alkotása, a híres San Felipe de Barajas erődítmény, ahol lehetőségünk lesz fotókat készíteni. A következő látnivalónk a Las Bovedas kézműves központ, amit Antonio de Arevelo tervezett a 18. században. A látványosság várbörtönnek épült eredetileg, napjainkban azonban helyi kézművesek munkáját csodálhatjuk meg. Itt vásárlási lehetőséget is biztosítunk a csoportnak. A keskeny macskaköves utcákon, tereken vándorolva, a fallal körülvett városban megcsodáljuk a San Pedro Claver monostorát, aki a rabszolgák védőszentje volt. Egy kellemes séta után megérkezünk a Bolivár térhez, ahol névadójának szobrát tekinthetjük meg. Az út túloldalán található a Cartagena Történeti Múzeum, korábbi nevén az Inkvizíció palotája. Az egyházi törvényszéket 1610-ben alapították Cartagenaban, amely arra szolgált, hogy megbüntessék azokat, akik bűncselekményt követnek el a katolikus hit ellen. Az épület belsejében megtekinthetik a börtönöket, illetve a kínzó eszközöket. A büntetési szertartás nyilvánosan zajlott a tér közepén. A kirándulásunkat a Haditengerészeti Múzeumban folytatjuk, amelyet 1986-ban alapítottak. A kiránduláson résztvevőknek szabadidő keretein belül lehetőségük lesz önállóan felfedezni a várost mielőtt visszatérünk a hajóra. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a városnézés része az óváros, amely hosszabb sétát és állást igényel.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

8.nap
COLÓN

Egy elképesztően izgalmas kirándulás, amely során megismerkedhetünk az érintetlen formában megőrzött paradicsommal, a Chagres dzsungellel. Kalandunk egy kb. 10 perces kenu túrával kezdődik a festői Chagres folyón. A rendkívül izgalmas túra alkalmával lehetőségünk lesz megismerkedni az Embera törzshöz tartozó indiánokkal, akik kulturális táncukkal és zenéjükkel gondoskodni fognak arról, hogy legalább egy kis időre elfelejtsük a külvilágot és ezáltal mi is a törzs tagjainak érezzük magunkat. Ezalatt az idő alatt lehetőségünk lesz a Embera hagyományoknak megfelelően kifesteni testünket az úgynevezett természetes gyümölcsfestékkel, a Jaguával. Az indiánok lenyűgöző kézműves tudása mellett megcsodálhatjuk, hogy mennyire mély botanikai ismeretekkel rendelkeznek és hogyan járulnak hozzá a modern gyógyszeriparhoz. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 33.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

9.nap
PERTO LIMON

Kirándulásunk ideje alatt Costa Rica legjobban őrzött titkait fedezhetjük fel: a burjánzó Veragua esőerdőt és kalandparkot. Amíg meg nem érkezünk a légkondicionált autóbusszal a parkba, az idegenvezető a terület történelméről és a biológiai sokszínűségről mesél Önöknek. A park területén libegőre szállunk, amivel átszárnyalunk a lombkoronák felett és megcsodáljuk a vízeséseket, a csodálatos pillangó különlegességeket, továbbá szemügyre vesszük az esőerdő lakosait. A park laboratóriumának megtekintése után ismét megérkezünk a libegő fedélzetére, ahonnan egy lélegzetelállító utazásban lesz részünk a magasban. Lehetőségünk lesz fotót készíteni a lenyűgöző kilátásról, majd megfigyelni természetes élőhelyükön a lajhárokat, tukánokat és az üvöltő majmokat a fákon. Ezt követően az esőerdőben eltöltött idő alatt olyan látványosságokat tekinthetünk meg, mint például „Trail Of The Giants” vagy eltúrázhatunk a gyönyörű Puma Vízeséshez. A libegő visszaviszi Önöket a látogatóközpontba, ahol elfogyaszthatnak egy könnyű snack ebédet, amit a részvételi díj már tartalmaz. Mielőtt visszaindulnánk az autóbuszhoz, biztosítunk még egy kis időt az ajándékok megvásárlására is. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott kényelmes vízálló öltözet, hosszabb túra megtételére alkalmas cipő, napvédő krém, fényképezőgép. A túra nem alkalmas mozgásában korlátozott, illetve várandós utasaink számára. A Puma vízesést 350 lépcsőn át lehet megközelíteni, így a megfelelő fizikai erőnlét elengedhetetlen.

Részvételi díj: 41.500 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

10.nap
TENGEREN 

11.nap
COSTA MAYA

A Yucatán-félszigeten helyezkedik el Kohunlich régészeti lelőhelye, amely Mexikó egyik legnépszerűbb látványossága. A teraszos várost a Maják építették körülbelül Kr.u. 250 és 600 között. A hely szokatlan hangzású neve az angol „cohune palm” (egyfajta pálmatermés) nevéből származik, ami egy közismert sajátossága a térségnek. A kulturális felfedező túránk alatt egy történelmi komplexumot tekintünk meg, melynek kiemelt látnivalója az elsüllyedt palota, az akropolisz, sőt még az ősi szertásként szolgált labdajátékok területe is. Azonban a térség fő látnivalója kétségtelenül a Kőmaszkok Temploma, amelyet a Nap Istenének építettek, Kinich Ahaunak. Habár a rendkívüli méretű stukkó maszkok a templom mindkét oldalán láthatók, viszont ha közelebbről meg akarjuk csodálni, akkor célszerű felmászni a piramisszerű szerkezetre. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kirándulás irányonként kétórás buszos utat tartalmaz. A túra nem javasolt azon utasainknak, akik mobilitási problémával rendelkeznek, vagy kerekesszékkel közlekednek. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott magas faktorszámú napvédőkrém, rovarriasztó és kényelmes cipő használata. Azon vendégeink, akik videó felvételre alkalmas eszközt, beleértve mobiltelefont szeretnének használni a régészeti lelőhelyen, 5$ tól – 8$-ig terjedő összeget kell kifizetniük. A lelőhelyen nem megengedett a fényképezésre alkalmas állványok, profi fényképezőgépek, illetve a vaku használata. A kirándulás szintén tartalmaz egy körülbelül 5 perces sétát az autóbusz és a park, illetve a Kohunlich bejárata között.

Részvételi díj: 29.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

12.nap
TENGEREN

13.nap
OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

A csodás festői hajókázás után lehetőséget biztosítunk snorkelezésre a terület egyik legszebb zátonyán. A másfél órás program előtt természetesen utasaink megkapják a megfelelő oktatást, így aki előtte nem folytatott hasonló tevékenységet, annak sem kell izgulnia. Az oktatót követve megcsodálhatjuk a tenger gyönyörű élővilágát, melyhez a szükséges felszerelés a helyszínen a hajótársaság által biztosítva lesz.  A snorkelezést követően egy privát tengerpartra jutunk el, ahol felfrissíthetik magukat egy ízletes rum vagy gyümölcs punccsal. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azon utasainknál, akiknél az alábbi betegségek fennállnak: asztma, epilepszia, cukorbetegség stb., nem ajánljuk ezt a programot, hiszen olyan kedvezőtlen tengeri feltételek is lehetnek, mint például erős szél, nagy hullámok, tengeri áramlatok, amelyek megnehezíthetik a túra teljesítését. Ha mégis úgy döntenének, hogy betegségük ellenére szeretnének részt venni a programon, mindenféleképpen konzultáljanak előtte orvosukkal. Mozgásában korlátozott személyeknek a program nem ajánlott. A fakultatív kiránduláson való részvételhez utasoknak a helyszínen egy nyilatkozatot kell majd aláírniuk.

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő  -  Min. létszám 16 fő

14.nap
VISSZAÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD EGY RÖVID VÁROSNÉZÉS UTÁN TRANSZFER A REPTÉRRE ÉS VISSZAINDULÁS BUDAPESTRE

15.nap
MEGÉRKEZÉS BUDAPESTRE

Minimum létszám: 18 fő

Indulási kikötő: 
Miami
Érkezési kikötő: 
Miami

Ár tartalmazza

A repülőjegyet menetrendszerinti járatokkal 1 átszállással Bp – Miami - Bp útvonalon, a transzfereket és egy informatív városnézést Miamiban, a kétágyas elhelyezést 11 éjszakára a választott kabinkategóriában és 2 éjszaka szállást Miami Beachen, a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással, a szállodában reggelit, 24 órás szobaszervizt a hajón (Fantastica esetén), a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón, a kikötőben a csomaghordást be- és kiszálláskor, a magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes idejére.

Ár nem tartalmazza

A kikötői és reptéri illetéket (169.000 Ft/fő), az ESTA vízumot, a helyszínen fizetendő borravalót (13 éves kor felett 10 EUR/fő/éj ; 2-12,99 kor között 5 EUR/fő/éj), az egyéb italfogyasztást, a fakultatív kirándulásokat és személyre szabott szolgáltatások árait. Igény esetén útlemondási (1,5%), valamint betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás köthető!

Hajó:

Hajótársaság: 
MSC Cruises

A hajók kialakításában és berendezésében ötvöződik a mediterrán vendégszeretet és kultúra, a klasszikus hajózás hagyományai és a híres olasz konyha. Az 1987-ben alapított, nápolyi székhelyű cég jelenleg a legnagyobb kizárólag olasz tulajdonban lévő hajóstársaság, melynek flottája jelenleg 14 hajóból áll. Akár a kisebb, otthonosabb, meghittebb hangulatú hajókat, akár a nagyobb, sokszínű szolgáltatással rendelkező hajókat választja, az MSC Cruises vendégszeretete biztosítja, hogy utazása felejthetetlen legyen.

Hajó adatok: 
 • Épült 2012-ben.
 • Méretek: 139 072 tonna, 333,30 m hosszú, 37,92 m széles
 • Utasok száma: 4.345 fő
 • Kabinok száma: 1.751
 • Személyzet: kb. 1.388
 • Sebesség: 23,75 csomó
 • Áram: 110/220 V
 • Utasfedélzet: 14
Szolgáltatások: 
 • 4 medence, gyermekmedence, 12 jacuzzi, csúszda
 • 6 étterem, 13 bár, spa
 • squash, teniszpálya
 • színház, diszkó, boltok, kaszinó, kártyaszoba, 4D interaktív mozi

Az MSC hajók kabinjainak általános felszereltsége (mely hajótípusonként eltérhet): TV, rádió, széf, telefon, hajszárító, minibár, légkondicionáló.

Bemutatkozik az MSC flotta legújabb gyönyszeme, az MSC Divina. A luxus tengerjáró az MSC hajók keresztanyja, Sophia Loren tiszteletére kapta a Divina – Isteni nevet. Nem is kétséges, hogy aki ezen a hajón utazik, annak valóban isteni, életreszóló élményekben lesz része. Mindeközben Európa legizgalmasabb kikötővárosaiban kínálják a parti kirándulásokat.

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.

Élménytipusok:

BELLA:

 • kabintípus kiválasztása
 • ülőhely foglalás az étkezéseknél (szabad kapacitás függvényében)
 • büfé a nap 20 órájában
 • Broadway stílusú szórakoztatóprogramok
 • medence
 • panoráma fitnesz terem
 • sportolási lehetőségek
 • MSC pontgyűjtési lehetőség

FANTASTICA:
Bella, plusz:

 • jobb elhelyezkedésű szobák foglalása
 • 24 órás szobaszervíz
 • szervezett gyermek programok

AUREA
Fantastica, plusz:

 • wellness csomag, spa szolgáltatások, 1 masszázs, welcome koktél, thermál részleg korlátlan használata
 • fürdőköpeny és papucs
 • korlátlan üdítőital fogyasztás

MSC Yacht Club szolgáltatás:

 • 24 órás komornyik szolgáltatás
 • all inclusive a la carte étkezés a privát étteremben
 • korlátlan italfogyasztás
 • The One Sun Deck terasz használata
 • Top Sail étterem használata

Belső kabin: (405 db) 13-21 m2, franciaágy (igény szerint 2 db szimpla ágy, kivéve az akadálymentesített kabinokban), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Bella vagy Fantastica szolgáltatásokkal

Külső kabin: (115 db) 12-29 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Bella vagy Fantastica szolgáltatással

Superfamily: (90 db) 6 fő részére, két egybenyíló háromágyas kabin, két fürdőszoba, két balkon, légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
 Fantastica szolgáltatással

Balkonos kabin: (1044 db) kb. 17-42 m2 (a nagyobb méretűek akadálymentesített kabinok), privát balkon, francia ágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, fürdőszoba zuhanyzóval, wifi (felár ellenében), tévé, telefon, minibár, széf
Fantastica szolgáltatással

Lakosztály: (28 db) kb. 21-47 m2, balkonnal vagy panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
Aurea szolgáltatással

Deluxe lakosztály: (64 db) 26-39 m2, balkon, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Executive & Family lakosztály: (3 db), 45-53 m2, panoráma ablakkal, franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf
MSC Yacht Club szolgáltatással

Royal lakosztály: (2 db)  52 m2 (16 m2-es balkonnal együtt), franciaágy (igény esetén 2 db szimpla ágy), légkondicionáló, tágas szekrény, fürdőszoba káddal, tévé, telefon, wifi (felár ellenében), minibár, széf

Garanciális kabintípus: ez a típus minden kabinkategóriában elérhető a szabad kapacitások függvényében, foglaláskor nem derül ki a kabinszám. A hajótársaság vállalja, hogy minimum a választott kabinkategóriában helyezi el a vendégeket, de lehetséges, hogy a választottnál jobb kabint biztosít ingyenesen. Így tehát akár belső kabin áráért kis szerencsével balkonos kabinban is lehet utazni. Garanciális kabin foglalása esetén a hajóút során előfordulhat egy költözés. Ez esetben is minden kabin garantáltan minimum a kiválasztott (vagy annál jobb) kategóriába esik.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!