Görögország-Izrael Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! Pullmantur Horizon

Tervezett útvonal: Athen - Limassol - Haifa - Jeruzsálem - Pátmosz - Athén

FőoldalHajóutakFöldközi-tengerGörögország-Izrael Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! Pullmantur Horizon

Fedezze fel a Görögország és a Szentföld legszebb helyeit, barangoljon az ókor velünk élő emlékei között és két kikötő között élvezze a Pullmantur Horizon fantasztikus vendégszeretetét! A csoport a Római birodalom fantasztikus állapotban ránk maradt emlékeit keresi fel Görögországban és Cipruson, Izraelben pedig Jézus életének, csodáinak a helyszíneit látogatja meg. Ez a tengeri utazás egy valódi kuriózum, a kulturális, történelmi élmények kedvelői számára ritka csemege!
 
1. nap - Indulás!
A csoport reggel menetrendszerinti járattal utazik Athénba, ahol transzferjárat visz a kikötőbe.
A becsekkolást követően elfoglalhatja a választott kabinját, miközben a Horizon felvonja a horgonyt és komótos tempóban kifut az Égei-tenger égszínkék hullámaira!
 
2. nap - Tengeren
A második nap ragyogó lehetőséget kínál a fantasztikus Horizon végeérhetetlen programkínálatának az alaposabb megismerésére.
Kezdje a napot egy kellemes testmozgással, majd válogasson a finomabbnál finomabb falatok között a reggelizőasztalnál! Ha délelőtt pezsgő kikapcsolódásra vágyik, keresse fel valamelyik fedélzeti medencét, vagy pihenjen és élvezze a felhőtlen napsütést a napozóteraszon. Kora este a Grand Theatre Show Lounge színház remek műsorát élvezheti, várja az elegáns Piano Bar - vagy engedjen a csábításnak és tegye próbára szerencséjét a kaszinóban!
 
3. nap - Limassol
Vegyen részt egy hangulatos fakultatív* kiránduláson Ciprus déli oldalán, barangolja be Limassol városának ókori emlékeit. A csoport a görög kor, valamint a római birodalom korából fennmaradt, lenyűgöző régészeti lelőhelynél, Curiumnál kezdi a környék felfedezését. A fantasztikus állapotban fennmaradt amfiteátrumot a mai napig használják zenei és színházi események alkalmából a nyári hónapokban. Ezt követően Eusztoliosz házához megy a csapat, amely színpompás padlómozaikairól vált ismertté...
A Colossi kastélynál rövid fotózkodásra lesz lehetőség, majd Limassolba visszatérve már egy másik korszakba csöppennek a kirándulók: a középkori kastélyt barangolják be. A program végén szabadon fedezheti fel a hangulatos óvárosi részt, mielőtt a busz a kikötőbe szállít vissza.

4. nap - Haifa, Izrael
Keresse fel Jézus életének és csodáinak a helyszínét fakultatív* kirándulásunkon! A csoport Galileán áthaladva jut el Názáretbe, ahol a Szent József templomot és az Angyali üdvözlet bazilikát is megtekintik. Kánaánon áthaladva a következő megálló a Jordán folyó keresztény zarándokok által gyakran felkeresett pontja. Jardenit a hagyományok szerint az a hely, ahol Keresztelő Szent János Jézust is megkeresztelte. A folyó környezete önmagában is fantasztikus látvány: a víz fölé tornyosuló eukaliptusz fák, valamint a halban gazdag Jordán feledhetetlen látványosság!
A csoport Tibériásban, a Galileai-tó partján álló egyetlen városban ebédel meg. A kirándulás utolsó megállója a Boldogmondások hegye.

5. nap - Jeruzsálem, Asdód
Látogassa meg a három nagy monoteista világvallás szent helyét, a várost, melynek sokezer éves történelme a mai napig különleges atmoszférát ont magából...
A fakultatív* kirándulás az Olajfák hegyén kezdődik, ahonnan lélegzetelállító látványt nyílik Jeruzsálem óvárosi részére. Majd a csoport Betlehembe is ellátogat, ahol a Születés Templomát keresik fel. A templom a hagyományok szerint azon a helyen épült, ahol Jézus megszületett. Itt rövid szabadidős program keretében fedezheti fel a környéket - és a hangulatos szuvenírboltok kínálatát is.
Az ebédet követően gyalogosan járhatja be a jeruzsálemi szent helyeket, köztük a Via Dolorosa-t, a Szent Sír templomot vagy éppen a Siratófalat. A csoport ezt követően busszal tér vissza a kikötőbe.

6. nap - Újra tengeren
Az izraeli partoktól a görög szigetvilág felé hajózva használja ki a lehetőséget, hogy a kedvenc programjain részt vegyen a Horizon fedélzetén - vagy teljesen újakat fedezzen fel! A könyvtárteremben kényelmes fotelekben ütheti fel kedvelt kötetét, vagy a kártyaszobában családtagjaival, barátaival ülhet le egy partira. A boltok kínálatát alaposabban megismerné? Itt a nagyszerű alkalom!
A medencékben, a spa-ban, az edzőteremben a test és lélek számára is felüdítő élményben lehet része, míg az éttermek, kávézók és bárok a kulináris élményeket kereső utazókat kényeztetik el.

7. nap - Pátmosz, Görögország
Egy meglepő és csodálatos fakultatív* kirándulásra invitáljuk Önöket Pátmosz szigetén. Az első megálló a 11. században épült erődítmény, San Juan monostor, melyet I. „Áldott” Krisztodulosz építtetett. Az épületből az alant elterülő Hóra városára nyíló látvány fotóért kiált! A monostoron ódon ajtaja mögött egy hatalmas, belső udvar tárulkozik fel, melyet ikonok, mozaikok, megkapó freskók színesítenek. Még több látványosság várja az egykori kincstárban, ahol ma már nem az aranypénzeket, hanem a művészeti kincseket halmozzák: a monostor múzeuma működik itt.
Az út innen egy igazi különleges célponthoz vezet: a kirándulók felkeresik azt a műhelyt is, ahol a történelmi ereklyéket, ikonokat restaurálják. A munkások részletesen beavatják a látogatókat az ősi darabok helyreállítása érdekében végzett erőfeszítéseikbe. Ez az út egy igazi kuriózum, amit a történelem és a művészetek szerelmesei sem hagyhatnak ki!

8. nap - Piraeus, Athén
Utolsó napon a Pullmantur Horizon Athén kikötőjébe fut be. A hajó elhagyását követően transzferjárat szállít a repülőtérre, ahonnan a csoport menetrendszerinti járattal utazik Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is felejthetetlen élményekkel gazdagabban tér majd haza.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

Nap Kikötő Érkezés Indulás
vas. Piraeus - 8:00 pm
hét. tengeri nap - -
kedd Limassol 9:00 am 6:00 pm
sze. Haifa 7:00 am 8:00 pm
csüt. Ashdod 7:00 am 8:00 pm
pén. tengeri nap - -
szo. Patmos 8:00 am 5:30pm
vas. Piraeus 8:00 am

Választható opciók*:
fakultatív programok

Kabintípusok leírása:

Belső kabin: Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · All inclusive italfogyasztás

Balkonos kabin:Korlátlan étkezési lehetőség · Részvétel fedélzeti programokon (színház, mozi, stb) · Sportlétesítmények (medence, fitneszterem, sportpályák korlátlan használata · 24 órás szobaszervíz · Ingyen reggeli lehetőség a kabinban · All inclusive italfogyasztás

Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Utazás részletei:
A csoport reggel menetrendszerinti járattal utazik Athénba, ahol transzferjárat visz a kikötőbe.

Elhelyezés:
a választott kabinkategóriában

Ellátás:
teljes ellátás a hajón

Minimum létszám:
20 fő

Idegenvezető:
magyar nyelvű idegenvezető

Indulási kikötő: 
Piraeus
Érkezési kikötő: 
Piraeus

Ár tartalmazza

Kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Ár nem tartalmazza

Illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Hajótársaság: 
Pullmantur
Hajó adatok: 
Sebesség: 22 kn / 41 kph / 25 mph
Hossza: 208 m / 682 ft
Szélessége:29 m / 95 ft
Súly: 47427 gt
Utasszám: 1506 - 1828
Személyzet: 620
Fedélzetek: 12
Szolgáltatások: 

Nagy színházterem
James Piano Bar & Lounge
Rendez-Vous Lounge (pub/café)
Cafe Moka
Rhoto Gallery; Video Arcade; Boutique
Internet Center
Rekreációs szoba
Casino del Mar
Sapphire Dance Club
Konferencia terem, Kártya szoba; Olvasó terem; Könyvtár
Tini Klub; Tibu Club (Játszószoba 3-5 éves kor között)
Spa del Mar Beauty & Fitness
L'Annexe Pool Bar
Bar Zephir
2 medence; 2 Jacuzzi; 2 Szolárium
Fitness Center.

A Horizon fedélzetén vibráló atmoszféra várja az utasokat - a hajó személyzete mindent megtesz, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát! A hajó közösségi terei változatos lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, miközben a hajó nagy részén lélegzetelállító tengeri panorámában gyönyörködhet. A Horizon néhány éve teljeskörű felújításon esett át, megújultak az éttermek, színházterem és a kaszinó is. A hajó vibráló szórakozás mellett a csendes relaxációra is fantasztikus lehetőségeket tartogat. 68 kabinhoz privát erkély is tartozik, ahol háborítatlan nyugalomban élvezheti.

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.

151 Belső kabin
 68 Balkonos
16 Lakosztály

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!