Ausztrália és Új-Zéland Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! NCL Jewel

Útvonal: Sydney - Cruise Milford Sound - Cruise Doubtful Sound - Cruise Dusky Sound - Dunedin - Akaroa - Marlborough - Wellington - Napier - Tauranga - Auckland

FőoldalHajóutakCsendes-óceánAusztrália és Új-Zéland Repülős hajóút Magyar idegenvezetővel! NCL Jewel

1. nap
 Menekülés a napsütésbe! Meneküljön a fagyos magyar december elől a napsütötte, ausztrál nyárba! Miközben Európában a meleg téli csizmákat keresik az emberek a zimankó miatt, Ön rövidnadrágban sétálhat az ausztrál és új-zélandi tengerpartokon, és élvezheti a felhőtlen napsütést a csodálatos Norwegian Jewel tengerjárón. A karácsonyi készülődés egy új dimenziója nyílik meg: a csoport a budapesti reptérről menetrendszerinti járatokkal hagyja maga mögött az átfagyott földet, hogy egy átszállást követően már szikrázó napsütésben érjen földet Sydneyben!

2. nap
 Egész napos kirándulás Sydneyben Fedezze fel a legismertebb ausztrál város különleges látnivalóit csoportos kirándulásunkon! A szállodából 9 órakor indulnak el a kirándulók, hogy olyan nevezetességekhez látogassanak el, mint az Sydney Operaház vagy az öbölhíd, de nem maradhat ki a sorból a gyönyörű tengerpart – decemberben itt nyár van! - és a mindig élettől pezsgő kávézók sem.
A busz a város legrégebbi kerületén halad át, a St Mary’s székesegyháztól a „Mrs. Macquarie’s széke” nevet viselő sziklaformációig, melyet bő két évszázaddal ezelőtt elítéltek vájtak ki fáradságos kézi munkával... Ma már szerencsére sokkal békésebb a környék: vásott bűnözők helyett fantasztikus kilátás várja az ide látogatókat! A kirándulók útja a Double- és a Rose-öbölhöz vezet a tengerpartot követve, ahol megismerhetik Sydneykikötőjének varázslatos bejáratát is.
Majd a híres Bondi beach következik, ahol a vakítóan fehér homokban sétálva nézheti a nyaktörő mutatványokat végző szörfösöket. Gyalogoljon be a habok közé, majd visszatérés a város egykor hírhedt vöröslámpás negyedébe, miközben Sydney elegáns negyedein (Paddington, Darlinghurst) is keresztül halad a csapat. Az ebédet követően (az ár nem tartalmazza) északnak fordulnak a kirándulók, az öbölhídon át McMahons Point az úticél. Innen belátni a várost és az öbölt.
A tengerparti városrészeken át Manly óceánparti üdülőhelyre is ellátogatnak, ahol a végeláthatatlan, homokos tengerpartot szörfös fiatalok, a napsütésben fürdőző emberek látványa tarkítja... Itt kellemes sétát tehet, majd irány az Arabanoo kilátó, ahol nem csak mesés kilátásban gyönyörködhet, de a térségben lakó, ősi törzsek történelmét is megismerheti. A csapat Sydney két felkapott elővárosán (Neutral Bay, Mosman) keresztül tér vissza a város központjába, a szállásra.

3. nap
Sydney, még több látnivaló vár! Folytassa a város felfedezését kirándulásunkon, amit zsúfolásig megpakoltunk a környék legjobb és legérdekesebb látnivalóival! Sydney izgalmas, pezsgő város, a környéke pedig természeti látnivalókban is bővölködik, így nincs vesztegetni való idő! A csapat már kora reggel (7.30) elindul a Royal Nemzeti Park felé, ami az egész ország legidősebb természetvédelmi intézménye. Egy rövid megálló még belefér a Stanwell Tops kilátónál, ahol csodás látvány tárulkozik fel az ország déli partvidéke irányába... A kirándulás festői utakon kanyarog tovább a part mentén futó Grand Pacific Drice-on. Majd áthalad a Sea Cliff hídon, ami párját ritkító mérnöki csúcsteljesítmény: a világon csupán hét ilyen híd van, ami a parttal párhuzamosan fut a tenger fölött.
A kirándulók két nagyon különböző, de egyben vidám partmenti várost is felkeresnek, ahol gyönyörű tengerpartok, fantasztikus óceáni kilátás vár, valamint pezsgő kávéházi élet és a helyi művészeti közösség felfedezésre is van lehetőség. A következő megálló Kiama: a város mellett található természet formálta tengeri szökőkútból 15-20 méter magasra csap fel a tengervíz. Feledhetetlen látvány! A városka maga is páratlan történelemre tekinthet vissza, az 1800-as évek végén épült, hangulatos világítótorony is megér egy látogatást...
A partot elhagyva a csoport a szárazföld belseje felé kanyarodik, és megkezdi a Cambewarra hegy meghódítását! A kilátónál élvezze a helyi ízeket egy kávézóban (az ebéd árát a részvételi díj nem tartalmazza), és gyönyörködjön abban, hogy körös-körül kilométerekre ellátni. A busz innen egy páratlanul látványos útra indul a Kenguru-völgy irányába: buja, zöld természet, páfrányok, magas fák, és hihetetlen kilátás a partmenti fennsíkról az alant elterülő óceánra. Az úticél a Fitzroy-vízesés. A mesés környéket itt egy könnyed sétán ismerheti meg. A csoport nem csak a természet szépsége miatt némul el: a csöndben ugyanis a lantmadár jellegzetes dalát is hallani... Innen az utolsó megállóhoz, Berrima városához vezet az út, ahol a helyi kézműves boltok kínálatát is lesz idő felfedezni, mielőtt visszatérnek a szállásra, Sydney-be.

4. nap
Vár a Norwegian Jewel! Barangoljon Sydney belvárosában, vagy nézzen körül még egyszer az operaház ikonikus épülete környékén! Sétáljon át a kikötőbe az impozáns hídon (Harbour Bridge), ami az egész ország egyik jelképe. A kora délutáni órákban a csoport a kikötőbe utazik, ahol már vár a fenséges Norwegian Jewel! Beszállás után a kabinok elfoglalása történik, miközben a hajó keleti irányba lassan maga mögött hagyja Ausztrália partjait: érdemes megnézni a lemenő nap sugaraiban, feledhetetlen látvány!

5. Nap
Tengeri nap A Norwegian Jewel egyenletes tempóban falja a tengeri mérföldeket - a hajó előtt hatalmas út áll, éjjel-nappal pöfékel, hogy két nappal és közel 2.000 kilométerrel később már az új-zélandi partoknál folytassa a káprázatos kirándulást.
Kezdje el a hajó programjainak a felfedezését, élvezze a minden kényelemmel felszerelt Jewel-osztályú óceánjáró kínálatát! A bőséges és finom reggelit követően irány a medence, vár a verőfényes nyári napsütés (ne feledje: a déli féltekén decemberben van nyár!). A vizes örömök után felkeresheti a hangulatos butikokat: vásároljon egyedi ajándékokat, vagy töltse fel az utazás kezdete óta megcsappant készleteit!
Ha megfáradt, a fedélzeten több tucatnyi étterem, bár és lounge várja öt kontinens ízeivel, finom, friss kávéval és különleges koktélokkal. A bárok és lounge-ok a csillagfényes éjszakákon új életre kelnek, keresse fel a meghitt pillanatokért és az utánozhatatlan hangulatért is!

6. nap 
Tengeren Kezdje a napot egy kiadós testmozgással: kocogjon a hajótestet körülölelő futópályán, foglaljon időpontot a tenisz, röplabda vagy kosárlabda pályára, vagy mozgassa át az izomcsoportokat a Body Waves fitnesz központban! Folytassa a kulináris élményeket, térjen be egy különleges étterembe: kóstoljon Angus marhát a Cagney’s Steakhouse-ban, vagy válogasson az olasz konyha legjobb falatjai között a La Cucina-ban. Egy finom koktél tökéletes bemelegítés lehet a bűvészek és komédiások esti showműsora előtt!
Ha nyugalmas kikapcsolódásra vágyik, sétáljon az Art Gallery-ben, és fedezze fel kortárs képzőművészek alkotásait. A kártyaszobában a kezdőtől a profi szintig minden játékos találhat magának egy jó partit: nem csak kártyában, de sakkban vagy dámajátékban is.

7. nap
Érkezés az új-zélandi partokhoz A távolban már feltűnnek az új-zélandi partok, a Norwegian Jewel egyre közelebb kerül ehhez a varázslatos országhoz, ahol érintetlen természeti csodák, fantasztikus látványosságok egész sora vár felfedezésre! Rögtön az első nap három gyönyörű fjordot is megismerhet: a Milford Sound nem véletlenül nyerte el a közönségszavazatok alapján a világ legnépszerűbb turistacélpontjának megtisztelő címét néhány éve. A Tasman-tengertől 15 kilométerre nyúlik a sziget belsejébe, a fjordot két oldalt meredek sziklák szegélyezik - magasságuk eléri az 1200-1500 métert is! A Doubtful Sound szintén a Világörökség része – nevét James Cook idejéből származtatják, aki „Kétséges kikötőnek” nevezte el, mivel bizonytalannak tartotta, hogy ki tud-e jönni a szűk öbölből. A környéken él a barátságos palackorrú delfinek legdélebbi populációja. A mintegy 70 egyedből álló csoport soha nem hagyja el a fjordot és nagyon szoros közösségben él. Végül a Dusky Sound, az ország délnyugati szegletében található fjordot látogatják meg, amely a maga 40 kilométeres hosszával, 8 kilométeres szélességével a világon a legnagyobbak közé tartozik.

8. nap
 Dunedin, új-zélandi szafari Barangoljon a csodálatos új-zélandi vadvilágban egy hamisítatlan szafariélményen! A fakultatív* kirándulás, a Nature’s Wonders Wildlife Safari bejáratához vezető út önmagában is élményszámba menő: fantasztikusan buja tájakon kanyarog a busz, miközben elragadó kisvárosokon halad keresztül (Sawyer's Bay, Roseneath, St. Leonard's) az Otago öböl mentén.
Az érkezést követően minibuszokra vagy Argora száll a csoport: a 8 kerekű, különleges járműveket speciálisan úgy tervezték, hogy a másként megközelíthetetlen helyekre is eljussanak velük a kirándulók (félúton a minibuszos és Argos társaság helyet cserél egymással). Az Otago félsziget felső része az egész ország talán legértékesebb vadvilág rezervátuma, mely a Reid család tulajdonában áll. Itt csodálatos harmóniát alkot a bámulatos élővilág és a fantasztikus természeti tájak: megcsodálhatja a világ legritkább pingvinfaját a sárgaszemű pingvint (maori nyelven: hoiho), az újzélandi medvefókát és a lenyűgöző madarakat.
A misztikus Maui lábnyomnál a csoport megáll - innen lélegzetelállító kilátás nyílik az Otago-félszigetre. A tenger fölé mintegy 200 méterre tornyosuló magaslatról leszállva a kormorán-kolóniánál is megállnak a kirándulók. Ez egy zord szikla csúcsán található, melyet folyamatosan ostromolnak a Csendes-óceán vad hullámai. Az új-zélandi medvefóka kolónia megtekintése igazi csemege: a vidám állatok játékosan élvezik a vizet, gondtalanul sütkéreznek a sziklákon! A tengerparti kirándulás innen a pingvinekhez vezet: az aprócska, kék pingvineket is saját élőhelyükön figyelheti meg, ha szerencséje lesz, akár a nagyon ritka (és annál félénkebb) sárgaszemű pingvinek egyikét is megpillanthatja!
A visszafelé vezető út a farm legmagasabb pontját is érinti, ahonnan fantasztikus körpanoráma nyílik az egész környékre. Dunedinbe visszaérkezve egy rövid túrán vehet részt a város nevezetességein, mielőtt a csoport visszatér a kikötőbe.
Fontos információ: a kirándulás során egyenetlen, akár sáros talajon is kell sétálni. Az utasokat szállító járművek poros, hepehupás utakon haladnak. A túrán hát-, csípő- és nyakproblémákkal küzdő, valamint mozgásukban korlátozott utasok nem vehetnek részt. A sétáláshoz kényelmes, nem csúszós talpú cipő ajánlott, valamint meleg, vízhatlan széldzseki. A fentebb leírt vadvilági megfigyeléseket a szervezők nem tudják garantálni, bár az állatok megtekintésére jó esély van.

9. nap
Akaroa, hajókázás az Avon folyón és borkóstoló Csodálja meg Christchurch fantasztikus természeti szépségeit fakultatív* kirándulásunkon! Az Avon folyón lágyan ereszkedik le a csoport ladikokban, majd a város gyönyörű botanikus kertjeiben tesznek egy feledhetetlen kirándulást, amit egy borkóstoló koronáz meg a Melton Estate-ben.
A városban a csoport nyitott csónakokban száll, melyet a helyiek „punt”-nak neveznek, és ebben csónakáznak végig a gyönyörű Avon folyón. Dőljön hátra és élvezze a kirándulást, miközben a hajó kormányosa - akárcsak Velencében a gondolások – egy hosszú rúddal mesterien juttatja egyre közelebb a csónakot az úticéljához. A sekély, békés folyóról pompás kilátás nyílik Christchurch-re, a kertek városára!
A kellemes vizitúra után a városban sétálva nem szorul különösebb magyarázatra Christchurch „beceneve”! A település fantasztikus élővilágát a település botanikus kertjében tett kiránduláson is megismerheti: a Christchurch Botanic Gardens hangulatos ösvényein nyitott oldalú, körpanorámás buszokon (Caterpillar) barangol a csoport. Az 1863-ban alapított intézmény mára több, mint 40 hektáron terül el, a helyi, őshonos fajok mellett ritka növényeket és egzotikus különlegességeket is felsorakoztat. Kihagyhatatlan látványosság!
A kirándulás a Melton Estate-n zárul. A butik jellegű borászat pincéiből az elmúlt években egyre-másra kerültek ki díjnyertes borok: Sauvignon Blanc, Pinot Noir és rizling is. A finom ételek mellé természetesen a pompás borokat is megkóstolhatja.
Fontos információ: a túra során rövidebb sétát is kell tenni. A résztvevőknek a csónakokba a folyó partjáról kell beszállniuk.

10. nap
Marlborough, tutajozás a Queen Charlotte Sound-on Szelje a Queen Charlotte Sound kristálytiszta vizét a csipkézett partok mellett, lélegezze be a páratlanul tiszta levegőt, és gyönyörködjön a természet lenyűgöző szépségében! A kikötőből kifutva a kényelmes hajó fedélzetéről lélegzetelállító panoráma nyílik a Queen Charlotte Sound nyugodt víztükrére. Ahogyan a környék több vízfolyama, a Zsófia Sarolta brit királynéról elnevezett kristálytiszta vízű szoros is a legutóbbi jégkorszak végén alakult ki, nagyjából 10 ezer évvel ezelőtt, a többi folyamtól pedig meredek, éles hegygerincek választják el.
A festői szépségű partokat itt-ott egy-egy elszórt település tarkítja - némelyiket kizárólag vízi úton lehet megközelíteni. A környék alig-alig változott azóta, hogy a 18. században James Cook kapitány is bejárta a vidéket egyik felfedező útján. Az érintetlen természet magával ragadó szépsége minden utazót megérint!
A kirándulók az ún. „Dupla-öbölnél” egy különleges programon vehetnek részt: megetethetik a tó gazdag halállományát: heringeket, márnákat, tőkehalakat. De ne lepődjön meg, ha kiszórt halcsemege a királykormoránokat is odavonzza! Ezek a méltóságteljes, gyönyörű madarak a halakra nézve veszélyes ragadozók...
Élvezze a kirándulást a gyönyörű vizeken, töltődjön fel a fantasztikus panorámával. Biztosak vagyunk benne, hogy a természet lenyűgöző szépsége Önnek is egy életre szóló élményt fog jelenteni.
Fontos megjegyzés: a leírásban jelölt vadvilági látványosságok bár valószínűek, nem garantálhatóak.

11. nap
Wellington legjava Fedezze fel Új-Zéland kormányzati és kulturális központjának történelmi látnivalóit és turistacsalogató célpontjait fakultatív* kirándulásunkon! A kikötőből kikanyarodva a busz a gyönyörű partvidéken kanyarog végig a Victoria-hegyig, ahonnan fantasztikus körpanoráma nyílik Wellingtonra és a város előtt elterülő öbölre. Innen az út a Wellington Botanical Gardenbe vezet. Az 1860-ban alapított botanikus kertben egzotikus és őshonos fa- és növényfajok között csavaroghat, megcsodálhatja a ritka begóniákat, a felbecsülhetetlen értékű „örökség rózsákat” (melyeket genetikai, történelmi vagy egyéb értékeik miatt őriznek) és a fantasztikus aromájú gyógynövényeket.  A kert egyik legszebb látványossága a liliom tó, ahol elképesztő méretű vízililiomokat - és néhány húsevő növényt is talál.
A kirándulás a város történelmi negyedében folytatódik: a Bowen Streeten a parlament épületnél rövid megállót tart a csoport. A kormányzói negyed talán leghíresebb épülete a „Méhkaptár” - a kormányzat egyik futurisztikus épülete, amelyik különleges alakja után kapta nevét. A modern vonalvezetésű Wellington székesegyház után egy klasszikus templomot, az „Old Paul’s”-t is felkeresi a csoport. Az épület különlegessége, hogy teljes egészében őshonos fafajokból épült: a belső terek kidolgozottsága, a fa és az ólomüveg találkozása egészen különleges hangulatot kölcsönöz az évszázados katedrálisnak.
Fontos információ: kerekesszékkel közlekedő utasaink akkor vehetnek részt a kiránduláson, amennyiben egy (fizető) vendég kíséri őket, aki segít a buszra történő fel- és leszállásban. A kerekesszéknek összecsukhatónak kell lenni, hogy a buszra felférjen.

12. nap
Napier, ismét szafari! Barangoljon az óceán és a meredek sziklaszirtek találkozásánál, látogasson el egy szafariparkba fakultatív* kirándulásunkon! A kikötőben a csoport szafari buszokra ül, hogy mindenki teljes kilátást élvezhessen a gyönyörű tájakra, miközben a buszok Te Awanga és Cape Kidnappers irányába kanyarognak.
Cape Kidnappers-nél egy igazi új-zélandi farmot keres fel a csoport: a termésben gazdag földeken át egy szula menedékhez tart a csoport. A szafari busz igazi vadregényes tájakon zötykölődik: az út folyókat keresztez, végtelen legelőket szel keresztül, meredek lejtőkön száguld le. Az utazás során lélegzet elállító kilátás nyílik erre a közel kétezer hektáron elterülő farmra.
A Cape Kidnappers egy fantasztikusan szép félsziget a Hawke’s öböl déli csücskében - itt található egyebek mellett a legnagyobb szárazföldi szula keltető hely. Az utazás során Önnek is lehetősége lesz megcsodálni ezeket a fenséges tengeri madarakat - természetes életkörülményeik között. A félszigetet szegélyező sziklákról mesés kilátás nyílik a Hawke’s-öböltől egészen északra, a Mahia-félszigetik. A vízpartfelé mintegy 100 méterre tornyosuló, természetes kilátóról visszafelé még egyszer megcsodálhatja ezt a páratlan szépséggel megáldott tájat. Az út Napier-be érve egy jó darabon a tengerpartot követi, olyan látványosságok mellett halad el, mint a tekintélyes Norfolk Pines, Pania of the Reef bronzszobra, a Tom Parker szökőkút, a virágos óra vagy a Marineland óceánárium.
Fontos információ: a kiránduláson való részvétel nem ajánlott terhes nők, valamint hát-, csípő-, és/vagy nyakproblémákkal küzdő utasaink számára.

13. nap
Tauranga, vadregényes tájakon a maori kultúra nyomában Barangoljon a gyönyörű kivigyümölcsösökben, fedezze fel a hagyományos maori kultúrát egy fakultatív* kiránduláson! A busz fantasztikusan zöld tájakon, kiviültetvények árnyékában halad Rotorua felé. Az eredetileg üdülő (spa) városként alapított település fürdőkultúrája a mai napig messze földről vonzza a látogatókat, de emellett a maori kultúra egyik legfontosabb központja is lett. Az első megálló Wai-O-Tapu, vagyis: „szent víz” névre keresztelt termál központ. A díjnyertes turistalátványosság kapui mögött három különböző programlehetőség is várja, melyet egyénileg fedezhet fel. A parkban gejzírek, iszapmedencék, színes forró- és hideg vizes medencék és gőzölgő vulkáni tavak várják. A rezervátum egyik legismertebb nevezetessége a szinte szürreális természeti látványosság a „Champagne-medence”, melynek folyamatosan bugyogó tavában 73-75 fokos víz rotyog a mélyből feltörő gázok miatt. Barangoljon a tavak, kráterek, medencék vibráló kavalkádja között, és élvezze az ezernyi énekesmadár dallamait a közeli erdőben!
A feledhetetlen látogatás után újabb 30 perces út vezet a Rotorua-tóhoz. Itt a tóparton fantasztikus vízi élővilágban gyönyörködhet: méltóságteljesen úszó, fekete hattyúk, egy-egy finom falat reményében alábukó kacsák - és persze a csodálatos környezet. A tavat egy helyben készült, csodálatos hajón a Lakeland Queen fedélzetére szállva barangolhatja be, amely kivitelében a híres Mississippi folyami hajókat másolja. A gyönyörű tájak mellett finom büféebéd is vár a fedélzeten! Hajókázás közben egy maori csoport egyedülálló, kulturális bemutatóját is élvezheti.
Az ebéd után a Rainbow Springs („szivárvány források”) parkot fedezheti fel egy vezetett sétán. Itt őshonos bokrok, fák, virágok, növények sorakoznak békés, kristálytiszta vízű patakok mellett. Ha szerencséje van, az ország nemzeti állatát, a kivimadarat is megpillanthatja! Az ösvényeken tuatarával (hidasgyík) is találkozhat – ez a hüllő egészen közeli rokona a hajdanán élt dinoszauruszoknak! Biológusok szerint ez az egyetlen faj az országban, amely 100 millió éve rója az új-zélandi tájakat. Ehhez persze az is kellett, hogy a hidasgyíknak egyetlen természetes ellensége sem volt évmilliókon keresztül - amíg az ember a patkányokat be nem hurcolta a szigetországra. Mára védett állattá nyilvánították. Rainbow Springs-t nem csak gyönyörű természeti szépségeiért érdemes felkeresni, hanem azért is, mivel ez egyben Új-Zéland nemzeti örökségének rezervátuma. A barangolást követően visszatérés a kikötőbe.
Fontos információ: A kirándulás során hosszabb sétákat kell tenni és állni. A kiránduláson való részvétel kerekesszékes, valamint mozgásukban korlátozott utasok számára nem ajánlott. A résztvevők számára kényelmes lábbeli, valamint sapka vagy kalap viselete ajánlott. A leírt nevezetességek sorrendje felcserélődhet. A leírásban szereplő vadvilági látványosságok, állatok megtekintése bár valószínű, de nem garantálható.

14. nap
Auckland, öt óra az érintetlen természetben Fakultatív* kirándulásunkon Aucklandből 30 perc alatt ér a busz a magasan a Waitakere-hegységben fekvő Arataki Központba. A csoport fantasztikus látványban gyönyörködhet: a Tasman-tengertől egészen a Csendes óceánig ellátni. A kirándulás során az őslakosok történelmét és kultúráját is megismerheti, és megtekinthetik a hatalmas maori faragványokat, melyek a tamaki törzsek örökségeként őrt állnak az épület bejáratánál.
Innen egy könnyed sétára indul a csapat a buja esőerdő ösvényein, melyet az őshonos madarak éneke kísér. Az égig érő kaurifenyők és páfrányfák árnyékában megismerheti: milyen egyedülálló élővilág fejlődött ki a szigeten, ahol - minden más földrésztől elzárva lévén - évmilliókon át saját útját járta a természet. A park növényzetének több, mint kétharmada olyan példányokból áll, melyek a világon sehol máshol nem találhatóak meg!

15. nap
Városnéző kirándulás Aucklandben Auckland a maga nemében páratlan város: a két öböl közé ékelődött település 53 szunnyadó vulkán csúcsán helyezkedik el. A „Hajózás városa” az ország legnagyobb és legnyüzsgőbb települése. A reggeli órákra eső kirándulás során megismerheti Auckland történelmi és kulturális hagyatékát – de az itt élők hétköznapjaiba is bepillantást nyerhet!
A Queen Streeten haladva - ez a város legfontosabb útja - a csoport útvonala érinti az Auckland University épületét, majd a belváros parkján, a Domain-en is keresztül halad. Innen az út egy képeslapra illő elővároskába, Ponsonby-be vezet, majd az öböl-hídon az északi park a cél. Itt lesz némi idő a gyönyörű, hófehér homokos tengerparton sétálni, majd egy kávézóból is élvezheti a csodálatos tengeri panorámát. Az út a kirándulás utolsó megállójához vezet: a Victoria hegyről gyönyörködhet a város és az azt két oldalról közrefogó, végtelen óceán lenyűgöző látványában.
A program után transzferjárat szállít a repülőtérre, ahonnan menetrend szerinti járatokkal (átszállással) utazik haza a csoport.

16. nap
Budapest, hazaérkezés A csoport életre szóló élményekkel gazdagabban érkezik vissza a magyar fővárosba. Bízunk benne, hogy ez a varázslatos körutazás a Föld másik felén Önnek is életre szóló élményt jelent, és reméljük, hogy rövidesen ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét az utasainak a körében üdvözölhetjük!

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend tájékoztató jellegűek. Csoportos hajóutak esetén a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a meghirdetett kikötési menetrendtől eltérjen.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK:
-Dunedin 57000 HUF /fő
-Akaroa 71000 HUF /fő
-Marlborough 21000 HUF /fő
-Wellington 21000 HUF /fő
-Napier 54000 HUF /fő
-Tauranga 95000 HUF /fő

A részvételi díjak kétágyas kabinban történő elhelyezés esetén és személyenként értendők.

BEUTAZÁSI SZABÁLYOK:
Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a kiutazás után.

Elhelyezés: a választott kabinkategóriában
Ellátás: prémium all inclusive
Min. létszám: 15 fő

A weboldalon szereplő árak nem minősülnek ajánlattételnek, az ajánlatkérést követően értékesítő munkatársunk küldi meg a pontos és részletes árajánlatot és feltételeket.

Az esetleges hibákért és elírásokért előre is elnézést kérünk.

Indulási kikötő: 
Sydney
Érkezési kikötő: 
Auckland

Ár tartalmazza

Kiutazás költségét és a szükséges transzfereket a programleírás szerint, felkészült, helyismerettel és elmélyült tudással rendelkező idegenvezető kíséretében magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt (fakultatív program esetén csak abban az esetben, amennyiben a megjelölt minimum létszámú résztvevő jelentkezik arra), teljes ellátást a hajón korlátozott vagy all inclusive italfogyasztással (hajótársaságtól függően)*, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat a hajón előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, valamint útlemondási (sztornó) biztosítást.

Ár nem tartalmazza

Illetékeket és adókat, kötelező borravalót, a választható fakultatív programokat, vízumot és vízumdíjat (amennyiben az szükséges), illetve a hajón a személyre szabott szolgáltatások díjait, egyéb személyes kiadásokat.

Hajó:

Hajótársaság: 
Norwegian Cruise Lines

Ablakos kabin
A Norwegian Jewel Oceanview Stateroom-jai akár három vendég számára is kényelmes életteret biztosítanak. A szobában található két ágy franciaággyá alakítható át, és pótágy használatára is lehetőség van a harmadik utas számára. A nagy méretű ablakból fantasztikus kilátás nyílik - élvezze a gyönyörű panorámát, a kitűnő szobaszervízt és a számtalan egyéb kényelmi szolgáltatást is!

Balkonos kabin
A PrivaSea erkélyekre nyíló hatalmas üvegajtók fantasztikus kilátást biztosítanak. Élvezze a felkelő nap első sugarait vagy ámuljon az óceán hullámaiba alábukó nap káprázatos színpompáján a padlótól a mennyezetig húzódó üvegajtókon át saját kényelmes szobájából.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!