Carnival Magic

Carnival Cruise Line

Hajó adatok: 

Épült: 2011-ben.
Méretek: 130,000 tonna, 306 méter hosszú.
Deck-ek száma: 14
Utasok száma: 3.690 utas
Személyzet: 1.367 fő
Hajózási sebesség 22,5 csomó (kb. 44 km/h)

Szolgáltatások: 

Fun Hub: Egy fedélzeti hálózat, amelyet a vendégek saját számítógépeiken vagy telefonjukon keresztül, vagy a hajón elszórt 36 Fun Hub állomás egyikén keresztül tudnak elérni. Személyes profilokat hozhatnak létre és láthatják utastársaik aktivitásait, valamint hozzáférhetnek a fedélzeti szórakoztatási, étkezési és kikötői adatokhoz.

Lanai: Egy fiatalos, új beltéri-szabadtéri szórakoztató hely, amely a hajó egyik oldaláról a másikra, a Promenade fedélzetre nyúlik át, több óceánra néző jakuzzivl.

Tengerparti színház: Az utasok óriás, kültéri vásznon nézhetnek filmeket, vagy koncertfelvételeket.

Függő kötélpálya: A felső fedélzet felett felfüggesztett gerendákból és kötelekből álló élménypark, ahol a vendégek hevederes biztosítás mellett próbálhatják ki ügyességüket.

A hajó szórakoztató vendéglátó egységeinek többsége a 4-es és 5-ös fedélzeten helyezkedik el, két, egyenként kétszintes főétteremmel, egy sushi bárral, egy elegáns steakházzal és egy extrém kétszintes beltéri-kültéri büfé étteremmel rendelkezik, felsorolhatatlan kínálattal.

A Cloud 9 Spa és a hatalmas tornaterem három fedél elülső szakaszát tölti be, és magában foglalja a csak felnőtteknek fenntartott Serenity szabadtéri relaxációs központot.

Medence: A 10. szint medencéje a hideg italok és szórakoztató versenyek középpontja.

Játszótér: A gyerekek a 11. szinten tölthetik idejüket, a varázslatos Camp Carnival játszóterén, 2-11 éves kor közt.

Pontosan tudtuk mit csinálunk, amikor ezt a hajót Carnival Magic-nek neveztük el... és biztosak vagyunk benne, hogy a fedélzetre lépve ezzel Ön is egyet fog érteni. Ez nem meglepő, ugyanis a Carnival Magic számos újszerű aktív szórakoztatási módokat indított el a hajózásban. Ezt bizonyítja a SportSquare kültéri fitness-és szórakoztató fedélzet, ahol megtalálható a világ első kötélpályája a tengeren. De ez a hajó mutatta be a világnak először a Cucina del Capitano-t, ahol a kapitány olasz kedvenceit szolgálják fel. A Carnival Magic története csupa jó dolgokkal kezdődött... de ami még ennél is sokkal fontosabb, hogy a varázsát megoszthassa az utasaival is!

Belső kabin: Hangulatos és éppen az, amire szüksége van a egy programokkal, szórakozással eltöltött nap, vagy éjszaka után. Kabin mérete: 14 m2.

Balkonos kabin: Élvezetes kilátással és kényelmesen tágas térrel rendelkező kabintípus. Kabin mérete: 18 m2.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!